Arial a všechno malé
Arial a všechno malé
Ahoj, dnes jsem si koupila nový notebook a nainstalovala jsem si Chrome. Místo toho, aby mi fungoval normálně, tak všechny stránky zobrazuje menší a místo Times New Roman používá Arial a celkově mi to připadá uplně na nic. Přikládám screen obrazovky. Nemáte někdo radu co s tím? Předem díky :)
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Arial a všechno malé
já tam teda nikde times new roman nevidim, každopádně ještě nemáš aktualizováno na windows 10, tak to vyzkoušej a třeba se to samo aspoň subjektivně vyřeší 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
x-rated píše:já tam teda nikde times new roman nevidim
máš dobrý postřeh
mrs0kiwi píše:... místo Times New Roman používá Arial ...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jaké má tvůj notebook rozlišení obrazovky? Pokud je velké rozlišení na malé úhlopříčce, následkem je "malý obraz".
Zkus v prohlížeči klávesovou zkratku "CTRL +" pro zvětšení a "CTRL -" pro zmenšení.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 49 vteřinách:
Pardon, teď jsem si všiml 1920*1080 na screenu, takže opravdu máš velké rozlišení, zkus to přiblížení, jak jsem psal.
Zkus v prohlížeči klávesovou zkratku "CTRL +" pro zvětšení a "CTRL -" pro zmenšení.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 49 vteřinách:
Pardon, teď jsem si všiml 1920*1080 na screenu, takže opravdu máš velké rozlišení, zkus to přiblížení, jak jsem psal.
Děkuju za vaše názory a rady. 

No právě, že times new roman chci, mám ho daný v nastavení, ale ve skutečnosti tu mám Arial. :)
Ahaa, tak to bude asi jediné řešení, protože když zkusím snížit rozlišení, tak všechno vypadá hrozně. Díky
Ahaa, tak to bude asi jediné řešení, protože když zkusím snížit rozlišení, tak všechno vypadá hrozně. Díky
Ohledně toho písma, kde a jak ho máš nastavené? Já mám za to, že webový prohlížeč zobrazuje takové písmo, jaké mu webová stránka dá. Respektive takové písmo, jaké má ta každá stránka nastavené.
Děkuju za vaše názory a rady. 

V nastavení - webový obsah. Myslím to písmo nahoře v záložkách, normálně tam má každý times...Vim, že to je maličkost, ale štve mě, že nemám, na co jsem byla zvyklá.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
dyť nikde žádnej times bejt nemá, všude je arial
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”