Ahoj
prosím o radu
nejde mi nainstalovat SP1 pro W7
ani přes UPDATE ani RUČNĚ
ručně hásilo chybu ERROR_SXS_ASSEMBLY_MISSING
Přes update hlásí chybu 80070002 ,
když provedu http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... =windows-7
hlásí mi to chybu 80073701
chystám se tedy na https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/2700530
ale obávám se že budu skákat od chyby k chybě
není tento problém již znám a nevíte někdo poradit co rovnou udělat, abych mohl SP1 nainstalovat?
Díky
Problém s instalací SP1 pro W7
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s instalací SP1 pro W7
Není problém již v původní instalaci Win 7?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkus rady o Microsoftu, případně ještě zkus oporavnou instalaci WIN, a pokud to nepomůže, tak asi jedině nová instalace WIN. Doporučuji pak nainstalovat všechny programy, a uděla klon WIn (jako zálohu) pro příště.
Co je prosím opravná instalace win?
Nemohu k tomu najít topic
Nemohu k tomu najít topic
Z instalačního media zadáš instalaci WIN, a na začátku instalace tě průvodce vyzve zda chceš novou instalaci, nebo opravit stávající systém.
A když jsem neměl u notebooku CD, ale systém byl rovnou nainstalován?
A opravou se mi nesmaže vůbec nic, ani programy, ikony na ploše, soubory, apod?
A opravou se mi nesmaže vůbec nic, ani programy, ikony na ploše, soubory, apod?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě by měl být na disku oddíl recovery k obnovení původního nastavení, tak jak jsi jej koupil. Mrkni do manuálu k tomu ntb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Opravou se nesmaže nic, ale pokud použiješ recovery, tak se ti smaže vše, a budeč to mít ve stavu, jako když jsi to koupil. To znamená nové čísté WIN právě nainstalované, takže budeš muset doinstalovat všehcny update.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Prosímtě, co je to za notebook a odkud jsi stahoval SP1? Nebude ti sedět jazyková sada.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Notebook mám před lety NOVÝ koupený v ALZA s nainstalovaným W7
dnes se chystám na pokus opravy dle Tvých rad.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 2 minutách 48 vteřinách:
prosím tedy, co mám zvolit aby mi všechny soubory a programy zůstaly? viz. fotografie
pokud dám jen obnovení, není to jen klasické obnovení? To už jsem zkoušel ze Systémové nástroje, ale bod obnovení nebyl žádný dostupný.
Děkuji moc
dnes se chystám na pokus opravy dle Tvých rad.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 2 minutách 48 vteřinách:
atari píše:Opravou se nesmaže nic, ale pokud použiješ recovery, tak se ti smaže vše, a budeč to mít ve stavu, jako když jsi to koupil. To znamená nové čísté WIN právě nainstalované, takže budeš muset doinstalovat všehcny update.
prosím tedy, co mám zvolit aby mi všechny soubory a programy zůstaly? viz. fotografie
pokud dám jen obnovení, není to jen klasické obnovení? To už jsem zkoušel ze Systémové nástroje, ale bod obnovení nebyl žádný dostupný.
Děkuji moc
Já Recovery nepoužívám (je to příliš pracné a málo efektivní). Použil jsem ho jednou u cizího ntb, kdy jsem nejdříve disk zformátoval, nebylo třeba nic zálohovat. Takže s tím zkušenosti nemám.
Tipnul bych si podle popisu, že první varianta by měla být, že se obnoví instalace a ovladače, takže z toho usuzuji, že data zůstanou včetně nastavení. A pak tam máš ještě Restore WIN, a pokud to dobře chápu, tak tam se WIN obnoví do předchozí funkční verze, což Ti asi moc nepomůže. Kdyžtak si udělej zálohu systému, a pak to můžeš případně obnovit.
Já osobně doporučuji, pokud jsou poškozené WIN, tak novou instalaci. Můj názor je, že u toho stejně skončíš.
Tipnul bych si podle popisu, že první varianta by měla být, že se obnoví instalace a ovladače, takže z toho usuzuji, že data zůstanou včetně nastavení. A pak tam máš ještě Restore WIN, a pokud to dobře chápu, tak tam se WIN obnoví do předchozí funkční verze, což Ti asi moc nepomůže. Kdyžtak si udělej zálohu systému, a pak to můžeš případně obnovit.
Já osobně doporučuji, pokud jsou poškozené WIN, tak novou instalaci. Můj názor je, že u toho stejně skončíš.
Dokáže někdo prosím sdělit co mám použít, abych reinstaloval co se dá, ale nepřišel o soubory a nastavení?
Atari, díky, ale "TIPNUL BYCH" nemohu riskovat. Pokud by Tvůj tip byl špatný, přišel bych o dost souborů
Atari, díky, ale "TIPNUL BYCH" nemohu riskovat. Pokud by Tvůj tip byl špatný, přišel bych o dost souborů

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2452
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 črc 2024 18:52
-
-
- 8
- 7847
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3984
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 3502
-
od lukas222