Dobry den chci se zeptat,kam mi dojdd muj pc kdyz v dodani nebo co to prvni je Rudna
v tom druhym doporuceni je vsechno spravne
Ale ve fakturacnim mam chybu v PSC misto 67181 mam 671 87 o to jedno cislo,ale uz jsem to opravil a furt tje co stim,kam to dojde??
Doruceni mam spravne vsechno a ve fakturacni mam to 671 87 chybu co stim,uz jsem to i opravil a nic:(
Diky
Objednavka dodani kam?
Objednavka dodani kam?
Naposledy upravil(a) GawneR dne 04 říj 2015 22:11, celkem upraveno 2 x.
Re: Objednavka dodani kam?
Ta čeština, to je hrůza.
Přijde to sem:
Jiří Pavelka
Sedlešovice 18
671 81 Sedlešovice
Česká republika
Přijde to sem:
Jiří Pavelka
Sedlešovice 18
671 81 Sedlešovice
Česká republika
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Jaky smysl ma posilat pocitac na dobirku postou pres celou CR na misto, ktere je pul kilometru od pobocky CZC?
Jestli to jde, zmen to na vyzvednuti na pobocce - predejdes tak mlaceni a hazeni ktere s oblibou provozuje Ceska Posta.
Jestli to jde, zmen to na vyzvednuti na pobocce - predejdes tak mlaceni a hazeni ktere s oblibou provozuje Ceska Posta.
Myslite ze by to mohli Nicit,jsem lindj tam jit,myslite zekdybych to i predelal cely znova bylo by to do patku v ty prodejne??A bude to v tyhle znojemsky?
Dodatečně přidáno po 1 hodině 48 minutách 4 vteřinách:
Porad nechapu je to spravne v doporuceni je 671 81 a vse dobre ,ale ve fakturaci je chyba asi drivejsi moje nebo co 671 87,uz jsem to i opravil....Ale furt to tam je tak co nebo to neni blbe??
Dodatečně přidáno po 1 hodině 48 minutách 4 vteřinách:
Porad nechapu je to spravne v doporuceni je 671 81 a vse dobre ,ale ve fakturaci je chyba asi drivejsi moje nebo co 671 87,uz jsem to i opravil....Ale furt to tam je tak co nebo to neni blbe??
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”