Ahojte..
Dá sa na steame zálohovať hry ? Akým programom by ste mi doporučili zálohovať ? A ako sa to zálohuje pretože ešte som to nerobil.. :)
Pretože chcem preinštalovať WIndows 8.1 64 bit do továrneho nastavenia a chcem si ponechať hry..
Zálohovanie hier..
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zálohovanie hier..
Na Steamu nic zálohovat nemusíš, všechny hry a postupy, savy ve hrách se ukládají na jejich servery.
Já jsem si koupil externí HDD, abych si tam dal programy, výkresy a věci do školy, případně pár filmů atd.
Já jsem si koupil externí HDD, abych si tam dal programy, výkresy a věci do školy, případně pár filmů atd.
Tím automatickým zálohováním na Steamu bych si nebyl tak jistý. Kdysi jsem smazal celý Skyrim i jeho složku v dokumentech a pak jsem hru nainstaloval a zapnul po druhé tak jsem tam save překvapivě měl. Ale po nějaké době když jsem měnil hdd, tak jsem spoléhal na to že mi tam save zůstane znova, ale nezůstal, to mě hodně dopálilo, měl jsem 2/3 světa prozkoumáno, odehráno kolem 300 hodin.. od té doby jsem to 2 roky nezapnul.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ve Steamu je možnost zálohovat. V kontexový nabídce u dané hry je "zálohovat soubory hry" Jak se záloha obnovuje netuším.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Obnovíš to kliknutím na steam a poté obnovit :)
Dobre teda mám 16GB USB tak dám tak jednu hru z 5,1 mám na steame (CS:GO) a ostatneé hry nemám na steame (World of warships,WoT a WarThunder) tie ako zálohujem ? Nejakým programom ?
Ty asi budeš muset stáhnout znovu.
Pokud uděláš kompletní reinstalaci Windows, pak sice hry na Steamu mít budeš, ale v počítači ne, takže je budeš muset znovu stáhnout. U WoT mají hráči odzkoušeno, že stačí celou složku zkopírovat na USB a pustit hru z USB, ale jsou prý poté dlouhé nahrávací časy.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
No ale ja nemôžem dat všetko na USB pretože mám iba 16GB USB..je nejaky program nato ? žeby som si to zálohoval cez nejaky program,preinštaloval do tovarneho nastavnia,stiahol znovu ten program a dal obnoviť ?
Musel by jsi to uložit ne na flashku ale do nějakého cloudu
A ako sa to robí ? Ja sa v tom nevyznám
Stáhneš si např. OneDrive, vytvoříš účet, uploaduješ soubory a poté je zase stáhneš. Akorát je tam omezení s místem také. Však si zadej do vyhledávače cloud storage a vyber si co se ti bude zamlouvat.