Pravda, Chieftec třeba udělá dobré modely, ale za tu cenu tu už mám Seasonic.
Evga G2 jsou špička za tu cenu. Já čekám, až se na bazaru objeví G2 750 za dobrou cenu.
porovnání zdroje
Re: porovnání zdroje
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: porovnání zdroje
Tak já Ti pošlu komunikaci s techniky přímo od Enermaxu, kde mi bylo sděleno, že pokud chci tichý a kvalitní zdroj, tak si mám koupit enermax revolution x't, prostě je to vlastnost
\\
Nic mi posílat nemusíš, ano, tiché nebyli, ale tak nějak normálně v této ceně a s technikem také souhlasím, že pokud chceš opravdu tichá zdroj, tak x'tčko... (nebo jiného výrobce). Ale rozhodně bych šel raději do něj, než do Chiftecu....
\\Martab
\\
Nic mi posílat nemusíš, ano, tiché nebyli, ale tak nějak normálně v této ceně a s technikem také souhlasím, že pokud chceš opravdu tichá zdroj, tak x'tčko... (nebo jiného výrobce). Ale rozhodně bych šel raději do něj, než do Chiftecu....
\\Martab
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Porovnaní sestavy + kde muže být problém? Příloha(y)
od Ribendik » 12 pro 2024 11:04 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 828
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 12:26
-
-
- 3
- 3311
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7160
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-