Microsoft nutí již windows 10 ?? Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Microsoft nutí již windows 10 ??

Příspěvekod beather » 14 říj 2015 09:09

nechci působit chytře, ale není ten upgrade zdarma jen rok? Logicky mi z toho vyplývá, že po roku už to Microsoft přestane cpát protože to bude placené.. :-)

btw.. já nevím jestli jsem kouzelný a nebo mám štěstíčko, ale já nikdy problém s w10 neměl :-)
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

Reklama
AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod AngelikaB » 14 říj 2015 09:19

Ano po roce bude placený . ale micorosft chtějí dosáhnout aby uživatelé mněli všichni Windows 10 . nevím z jakého důvodu to chcou . Upřímně bych i žalovala za to že se mi nabourávají do soukromí počítače . A ještě k tomu z Webky . To už bych opravdu neunesla

sojkin626
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod sojkin626 » 14 říj 2015 09:25

AngelikaB píše:Ano po roce bude placený . ale micorosft chtějí dosáhnout aby uživatelé mněli všichni Windows 10 . nevím z jakého důvodu to chcou . Upřímně bych i žalovala za to že se mi nabourávají do soukromí počítače . A ještě k tomu z Webky . To už bych opravdu neunesla

Tak, při instalaci souhlasíš s podmínkami... Pokud v podmínkách bude, že se občas chcou podívat přes kameru, tak budto to odsouhlasíš, nebo ne... a tím pádem by jsi žádný Windows vůbec neměla...
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

beather
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 14 říj 2015 09:30

dívají se přes webku? tuto informaci vidím poprvé.. nějaké zdroje k tomu?

a žalovat za co? :-D však souhlasíš s jejich podmínkami a tam bylo určitě toto (nabízení nějakých produktů) zmíněné ;P

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:

AngelikaB
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod AngelikaB » 14 říj 2015 09:40

Taky jsem jim svolení nedala . Aby mi instalovali Windows 10 . A mně se to tu cpe dookola ..

beather
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 14 říj 2015 09:47

AngelikaB píše:Taky jsem jim svolení nedala . Aby mi instalovali Windows 10 . A mně se to tu cpe dookola ..

myslíš si, že jsi na světě jediná, kdo řeší tento problém? nelíbí se to milionu dalších uživatelů ale jak píšu, prostě někde v podmínkách byla tato skutečnost zmíněna ;) jinak věř tomu, že už by se na Microsoft sypaly žaloby ohledně této věci... ostatně každý by si rád urval trochu jmění této společnosti pomocí soudního sporu :lol:

BRUT
nováček
Stav:

Příspěvekod BRUT » 14 říj 2015 09:59

presne tak, právo je na ich strane, súhlasila si s podmienkami užívania windowsu, ktorý máš. Na druhej strane si myslím že je to od nich morálna špinavosť a je to otravné a vôbec sa s nimi nestotožňujem a vzhladom na podmienky užívania Windows 10 s nimi nikdy nebudem súhlasit a ani nikto so zdravým rozumom a windows 10 inštalovat nebudem... aj preto používajú jednoduchý psychologický trik pre hlupákov a to že dáme windows zadara, mentalita väčšiny ludí je taká že čo je zadara to beriem všetkými piatimi (hlvne ked je to "časovo obmedzené") a nepozerám ani čo to je :D (smiech cez slzy), ono evidentne im to celkom vychádza, tých obmedzencov je na svete fakt asi väčšina :/

no samozrejme všetko sa dá vyriešiť k spokojnosti aj v tomto prípade, nepotrebné updaty z windowsu odstráň podľa tohto návodu, pokial sa objavia znovu tak ich skry a vobec s tým už nezabíjaj drahocenný čas ;)

AngelikaB
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod AngelikaB » 14 říj 2015 10:27

Lidi to vyřeší jak se výše psalo buď Linuxem . A já jsem našla taky svoje řešení :-D . Odpojit se od netu :-D . A nebo také zakázat aut. aktualizace a je pokoj :-)

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 14 říj 2015 13:33

Ono zas rozdíl v tom co sledují W7 a W10 není až tak propastný... (když se to povypíná), Keyloger byl jen v "Alfě" v současné "Betaverzi" už není. Až to MS pořádně odladí, tak na ně přejdu (ještě že v PRO verzi jdou vypnout okamžité aktualizace), ale dokud to bude neodladěné, tak pardon, ale nechci...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 14 říj 2015 13:57

Čím to bude, že M$ dáva W10 zdarma? Čím to bude, že chce čo najviac zariadení s W10... Určite nie tým, že ich chce špehovať a dáta potom pekne potichu zneužívať (a posielať ďalej do NSA).

beather
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 14 říj 2015 14:18

RedMasterSK píše:Čím to bude, že M$ dáva W10 zdarma? Čím to bude, že chce čo najviac zariadení s W10... Určite nie tým, že ich chce špehovať a dáta potom pekne potichu zneužívať (a posielať ďalej do NSA).

zase nebudeme přehánět a uklidníme se :-) národní bezpečnostní agenturu určitě nezajímají lidé z celého světa.. max pár jedinců.. navíc se trochu zamysli nad objemem těch dat, které by musela pohltit...

moc čtete komerční zpravodajské servery :D

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 14 říj 2015 14:22

A preto sa potajme napojili na optiku Googlu v časti, kde nebola šifrovaná a odpočúvali všetky dáta prúdiace medzi datacentrami :D :D :D
Kto chce, môže si to prečítať tu: http://www.cnet.com/news/nsa-taps-into- ... says-post/

Niečo by ti mohli hovoriť aj mená Edward Snowden alebo Julian Assange...
NSA chce dáta o všetkých, o celom svete.
Pokiaľ je v nich niečo podozrivé (automaticky vyhodnocujú algoritmy), začne sa to riešiť, prípadne ak asi potrebujú niekoho preklepnúť, vedia o ňom všetko.
Ale ži si ďalej v tvojom M$ svete, kde máš 100% úroveň anonymity a telemetria je len na zlepšenie užívateľskej skúsenosti :-)
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 14 říj 2015 14:45, celkem upraveno 1 x.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”