Dobrý den,
nedávno jsem zakoupil nové herní PC s win 10 a narazil jsem. U aplikací/her často používám mody, které obsahují .dll knihovny, které jsou nutné ke správnému spuštění modu. U win 7 jsem je musel přes /vlastnosti/ odblokovat, pravy klik na soubor a pod ikonou "upřesnit" byla ikona "odblokovat", která ale na win 10 zmizela a já nemám ponětí jak jinak soubor povolit.
Mohl by mi někdo poradit?
Díky moc,
D.
Odblokovat
Re: Odblokovat
Nebyl by obrazek jak to ma vypadat? Nevim o tom, ze by ve Windows 7 byla nejaka funkce na "odblokovani" knihoven at uz se tim mysli cokoliv ani ze by se nejake odblokovani muselo delat.
Jedine, s cim muze byt problem je ze do nainstalovane hry je treba provadet zasahy s administratorskym opravnenim.
Jedine, s cim muze byt problem je ze do nainstalovane hry je treba provadet zasahy s administratorskym opravnenim.
Re: Odblokovat
petr22 píše:Nebyl by obrazek jak to ma vypadat? Nevim o tom, ze by ve Windows 7 byla nejaka funkce na "odblokovani" knihoven at uz se tim mysli cokoliv ani ze by se nejake odblokovani muselo delat.
Jestli tím myslíš "spustit jako správce" tak to jsem zkoušel a bez výsledku.

http://thewindowsclub.thewindowsclubco. ... nblock.jpg
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”