Dobrý den,
mám problém s notebookem HP Compaq nc8230. Chtěl jsem udělat novou instalaci win xp, bohužel se mi nedaří nabootovat. Nejde to z CD ani z USB. Na jiném pc s tím problém není. Při vložení flashky se po restartu zobrazí jen blikající podtržítko a to je vše a na cd si to ani nešáhne. V Biosu jsem zkoušel nastavit Boot z USB hard disk tak Boot MultiBay. Nevíte někdo jak to nastavit, aby to fungovalo? S ničím takovým jsem se ještě nesetkal.
Děkuji za odpověď.
HP Compaq nc8230 boot
Re: HP Compaq nc8230 boot
Je treba povolit bootovani ze vsech vymennych zarizeni a harddisk v poradi presunout na posledni misto.
A zkousel bych jenom CD, z flashdisku to nefunguje skoro nikdy (videl jsem to fungovat asi na trech typech pocitacu, vsude jinde cerna obrazovka s podtrzitkem).
A zkousel bych jenom CD, z flashdisku to nefunguje skoro nikdy (videl jsem to fungovat asi na trech typech pocitacu, vsude jinde cerna obrazovka s podtrzitkem).
Zatím jsem to nemohl vyzkoušet, ale během týdne se k tomu dostanu a pak napíšu zda to pomohlo. Zatím děkuji
Tak jsem se k tomu konečně dostal a z CD to funguje. Ale ještě jsem zkoušel to USB a začalo to chodit. Takže nyní jde i boot z flashdisku. Měl jsem buď špatně vytvořen boot na flashce nebo špatně nastavený BIOS.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1875
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 9474
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4797
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”