Pípání pc.

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Kalda69
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Pípání pc.

Příspěvekod Kalda69 » 14 říj 2015 20:17

Dobrý den ,dneska sem do svého pc zkoušel dávat grafickou kartu ,kvůli dalšímu konektoru pro monitor ,mám totiž integrovanou grafickou kartu, no a když sem ji tam strčil a zapnul pc tak mi vůbec nenaskočilo tak sem ji vytáhl a opět pc zapnul a v tu chvíli mi to začalo pípat a nevím co stím.Děkuju za každou odpověď.

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Pípání pc.

Příspěvekod Uziv00 » 14 říj 2015 20:43

Vítej na PC-HELP!
Pípáním ti BIOS naznačuje, že je něco špatně. A z kódu lze poznat, co se mu nelíbí: http://www.computerhope.com/beep.htm

Kalda69
nováček
Stav:

Příspěvekod Kalda69 » 15 říj 2015 07:40

Nejspíš sem odpáral základovku protože sem tam dal grafickou kartu a nekoukal sem vůbec na napětí ,které tam má bejt a pak to dělalo trochu zvuky jakoby to jiskřilo, ale nebral sem to na vědomí.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 15 říj 2015 07:56

Napeti neni treba resit.

Tys tam daval tu kartu aniz bys vytahl napajeni z pocitace? I vypnuty pocitac je stale napajen pokud neni vytazen privodni kabel.

Kalda69
nováček
Stav:

Příspěvekod Kalda69 » 16 říj 2015 07:59

Ne počítač sem normálně vytáhl, dal sem ji tam zapnul sem ho a pak to dělalo zvuky jako kdyby to jiskřilo, ale nwm jestli není problém v tom, že mám jen zdroj 320, ale to by ta grafika asi nerozběhla ne ???A pětkrát to dlouze pípne a po chvíli se to opakuje.

vlkosek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod vlkosek » 16 říj 2015 10:39

máš ověřené, že ta grafika co jsi tam dával byla v pořádku-neporouchaná? zapojil jsi správně kabely? najdi si na netu manuály, co kam má přijít zapojit. pokud bys měl slabý zdroj, tak se ti to nerozjede, nebo to spadne v zátěži grafiky...

měl si správně zamáčnuté konektory? byla grafika správně domáčknutá na základovku?

napiš co máš za parametry pc (základovka, zdroj) a co je to za kartu co tam dáváš...

vše dělej při vypnutém pc ze zásuvky a zmáčkni tlačítko start před vypojováním/zapojováním kabelů/součástek, aby se vybily kapacitní prvky...

Kalda69
nováček
Stav:

Příspěvekod Kalda69 » 16 říj 2015 11:48

Kamarádoj myslim zlobila ta grafika a mám tám zdroj základ je to počítač HP Pro 3500 Micro Tower

Zpět na “Problémy s hardwarem”