Pípání pc.
Pípání pc.
Dobrý den ,dneska sem do svého pc zkoušel dávat grafickou kartu ,kvůli dalšímu konektoru pro monitor ,mám totiž integrovanou grafickou kartu, no a když sem ji tam strčil a zapnul pc tak mi vůbec nenaskočilo tak sem ji vytáhl a opět pc zapnul a v tu chvíli mi to začalo pípat a nevím co stím.Děkuju za každou odpověď.
-
- Pohlaví:
Re: Pípání pc.
Vítej na PC-HELP!
Pípáním ti BIOS naznačuje, že je něco špatně. A z kódu lze poznat, co se mu nelíbí: http://www.computerhope.com/beep.htm
Pípáním ti BIOS naznačuje, že je něco špatně. A z kódu lze poznat, co se mu nelíbí: http://www.computerhope.com/beep.htm
Nejspíš sem odpáral základovku protože sem tam dal grafickou kartu a nekoukal sem vůbec na napětí ,které tam má bejt a pak to dělalo trochu zvuky jakoby to jiskřilo, ale nebral sem to na vědomí.
Napeti neni treba resit.
Tys tam daval tu kartu aniz bys vytahl napajeni z pocitace? I vypnuty pocitac je stale napajen pokud neni vytazen privodni kabel.
Tys tam daval tu kartu aniz bys vytahl napajeni z pocitace? I vypnuty pocitac je stale napajen pokud neni vytazen privodni kabel.
Ne počítač sem normálně vytáhl, dal sem ji tam zapnul sem ho a pak to dělalo zvuky jako kdyby to jiskřilo, ale nwm jestli není problém v tom, že mám jen zdroj 320, ale to by ta grafika asi nerozběhla ne ???A pětkrát to dlouze pípne a po chvíli se to opakuje.
máš ověřené, že ta grafika co jsi tam dával byla v pořádku-neporouchaná? zapojil jsi správně kabely? najdi si na netu manuály, co kam má přijít zapojit. pokud bys měl slabý zdroj, tak se ti to nerozjede, nebo to spadne v zátěži grafiky...
měl si správně zamáčnuté konektory? byla grafika správně domáčknutá na základovku?
napiš co máš za parametry pc (základovka, zdroj) a co je to za kartu co tam dáváš...
vše dělej při vypnutém pc ze zásuvky a zmáčkni tlačítko start před vypojováním/zapojováním kabelů/součástek, aby se vybily kapacitní prvky...
měl si správně zamáčnuté konektory? byla grafika správně domáčknutá na základovku?
napiš co máš za parametry pc (základovka, zdroj) a co je to za kartu co tam dáváš...
vše dělej při vypnutém pc ze zásuvky a zmáčkni tlačítko start před vypojováním/zapojováním kabelů/součástek, aby se vybily kapacitní prvky...
Kamarádoj myslim zlobila ta grafika a mám tám zdroj základ je to počítač HP Pro 3500 Micro Tower
Zpět na “Problémy s hardwarem”