Ztrácející se zvuk
Ztrácející se zvuk
Zdravím , můžete mi poradit ohledně zvuku ? Když sledují YouTube nebo hrají hry , tak se mi po ppár minutách vytratí zvuk popřípadě jde slyšet pouze Motor auta a okolí slyšet nejde ( nebo na YouTube jdou slyšet pouze bubny a nic více ) může to byt vadný Jack? Dělají to pouze sluchátka, které jsou připojeny zepředu , repraky jsou zezadu a ty fungují .sluchátka jsem zkoušel 3druhy a všechny mají stejný problém .. ovladače jsou aktuální
Case: Zalman Z1, MTHBRD: MSI B85-G43 - Intel B85, CPU: Intel Core i3-4160, GPU:EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING RAM: HyperX Fury Blue 8GB
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ztrácející se zvuk
Jestliže se jedná jen o přední konektor na sluchátka, tak to může být buď uvedeným konektorem nebo připojením z předního konektoru na základní desku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Ztrácející se zvuk
Dá se nějak zjistit, zda je to pouze vadný jack nebo deska ? Asi pouze vyměnit jack a pokud to nepomůže tak je to jasné ? Nebo popřípadě rada , jak zapojit sluchátka a bedny naráz ? Když mi fungoval na předním panelu jack , tak tam byly napojené sluchátka a v zadním jacku byly bedny ( pouze jeden zelený konektor z beden ) a když jsem chtěl pustit něco do repráků , tak sem pouze vypojil sluchátka ze předního panelu a už hrály bedny .. Teď mám v zadním jacku zapojené sluchátka a nevím kam dát bedny :) Dík
Case: Zalman Z1, MTHBRD: MSI B85-G43 - Intel B85, CPU: Intel Core i3-4160, GPU:EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING RAM: HyperX Fury Blue 8GB
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6190
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5782
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11824
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”