O Macbooku jsem uvažovala, protože mám ipad a iphone, tak jsem si řekla, že bych mohla mít komplet, ale zároveň to "nepotřebuju", proto jsem se ptala na názory i jiných lidí, protože jsem hrozně nerozhodná.

Co jsem okoukla odkazy a sama, co jsem ještě prohlížela, asi teď budu delší dobu rozmýšlet nad Apple, Asus, Dell. Jednak se mě líbí designy a jednak asi bych ani jednou značkou neudělala chybu.
Jak se tu někteří ptáte na specifikace, co bych chtěla, to je právě to, že ani já nevím. Je mi jedno, jestli to bude mít dotekový display nebo ne. Velikost displaye, jako jediné o co mě jde, aby byl větší jak ipad. Takže minimálně cca 13" ... a hlavně mě jde o to, abych to zvládla propojit s tv, ale to si asi pročtu návody a propojím, když jsem to zvládala i se stolním, jen budu muset pak koupit jiný kabal ... koukala jsem, že to většinou ty notebooky mají HDMI, takže asi přes to?
Dřív jsem hodně řešila vnitřní paměť pc, ale teď, co se mě stále dokola děje s tím stolním, tak přestože má velkou paměť, tak já ji už ani nevyužívám a vše důležité jde na exterák, takže asi taky není pro mě důležitý faktor a DVD jsem nepustila ani nepamatuji. Naposled asi když jsem si objednávala orig box DVD se Supernatural.

Takže když bych si koupila něco bez DVD mechaniky, taky se dá dokoupit externí, co jsem si už prohlížela (a tu bych nepotřebovala hned záhy s notebookem). Takže taky pro mě není rozhodujícím faktorem.
Dál mám doma Olympus pen a když už teda ty fotky jsou kvalitní a natahám je do toho pc, tak aby ty barvy vypadaly jak mají, to mě ještě tak napadá.