mám notebook Asus skoro 4 roky s Win7. Asi před půl rokem mi začal blbnout, vše dlouho trvalo, nic nejelo a ve finále již vůbec nešel používat, tak jsem ho před týdnem svěřila odborníkům a nechala ho opravit. Kompletní přeinstalování systému, čištění plus výměna CDromky, to vše za "symbolických" 1350 Kč. První čtyři hodiny po vyzvednutí jel bez problémů, pak ale hodil tzn. modrou smrt (jak říká můj přítel) a začal opět blbnout. Nešel zapnout, vždy se ukázalo jen načítání systému Windows, někdy černá obrazovka s šipkou nebo plocha na které však nešlo nic dělat (zamrzlá). Dál už se nedělo nic, maximálně opět problikla modrá smrt. Po víkendu jsem tedy zavítala zpět do servisu s tím, že mě to moc mrzí, ale že počítač nejede. Odpoledne byl opravený a vše by mělo prý být v pořádku. Včera jel naprosto ukázkově, ale dnes ráno opět nejde zapnout. Vždy se dostane jen k načítání systému, max. modrá smrt. Když dám hledání chyby, tak mi to napíše, že chyba nelze opravit... Do třetice už se mi do servisu nechce. Mohl by mi prosím někdo poradit, co by se s tím dalo dělat nebo čím to může být způsobeno? Už mi dochází trpělivost

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď