Dobrý den,
dneska mi přišla tato sestava http://www.czc.cz/a8pl3fde1eh9g8teq1rkgo89e2/seznam
Chtěl bych se jen zeptat, zda z fotek poznáte zda je to v rámci možností všechno jak by mělo být :)
A druhá věc v jedné krabici mi nechali pár maličkostí k sestavě, tak se chci jen zeptat zda je potřeba je někam zapojit nebo tak?
Omlouvám se za svůj dotaz, ale radši se zeptám, je mi jasné že CD budu muset u všeho nainstalovat, jen mě zajímali ty menší součástky :)
Děkuju
Sestavené PC z CZC Vyřešeno
Sestavené PC z CZC Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Kincl6 dne 19 říj 2015 15:33, celkem upraveno 1 x.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sestavené PC z CZC
Ahoj,
tak pokud PC funguje tak to jsou opravdu jen maličkosti jako náhradní díly, redukce (u procesoru budeš mít v krabičce chladič) atd...
Fotky prosím vlož do přílohy podle pravidel fóra
tak pokud PC funguje tak to jsou opravdu jen maličkosti jako náhradní díly, redukce (u procesoru budeš mít v krabičce chladič) atd...
Fotky prosím vlož do přílohy podle pravidel fóra

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Pri stavbe ti vzdycky zbyde neco, co se nema pouzit jako prebytecne sroubky, kabely, reedukce a podobne.
Na fotky se nepodivam - zablokovany web. Mas to sem dat jako prilohu (viz pravidla).
Na fotky se nepodivam - zablokovany web. Mas to sem dat jako prilohu (viz pravidla).
Mám ještě jeden dotaz, vše šlape jak má, akorát jsem zjistil, že jeden větrák na "bedně" jede tak na polovinu a druhý na max, je to normální? :) Jedná se o Case Zalman Z3. Asi to jen moc vnímám, ale malinko jakoby drnčí, neni to rozhodně nic co by přehlušovalo chod samotnýho pc, ale asi se na to moc soustředim abych to slyšel :)
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a o jaké větráky se jedná? jejich umístění.. pokud ten vpředu jede na max a vzadu na půl, tak by se to dalo chápat
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

U té bedny je větrák vzadu jeden a nahoře jsou dva hned u sebe :) a právě ten jeden nahoře jede tak napůl a ten druhej prostě navíc :)
Jako fakt to skoro nejde slyšet, jen když se zaposlouchám a je všude klid :)
Jako fakt to skoro nejde slyšet, jen když se zaposlouchám a je všude klid :)
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
to neřeš.. případně zreguluj otáčky

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A proč 3 větráky? Ten co je hlučnější klidně odpoj.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?