Windows 10 zamrzne

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

dwcko
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 10 zamrzne

Příspěvekod dwcko » 20 říj 2015 20:23

Zdravím, mám Lenovo Idea centre b550 s win 8.1 a pokoušel sem se na upgread na win 10.
Při instalaci pocitac po prvním restartu systemu zamrzne, objevi se logo Lenovo a vic nic.Ikonka Disku prestane blikat jako by nenasel zadnej windows na spusteni, jen sviti logo Lenovo . Obnova systemu nefunguje a vratit se na system 8.1 take nelze. Zkousel sem i cistou instalaci w10 a dopadlo to stejne. po istalovani w10 probehne první systemovy restart a zase zamrzne.
jedine co funguje je nova zpetna cista instalace win 8.1. neslyšel někdo otom že by se to dělo? podle stranek Lenova je pc kompatibilní na W10.

Reklama
forjoyrider
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Windows 10 zamrzne

Příspěvekod forjoyrider » 21 říj 2015 08:51

Chtělo by zkusit vymazat první sektory disku, aby byly úplně čisté. Možná se pak už ten 10 chytí.
Jak důkladně vymazat pevný disk
(Stačí i pouhé první 2% z pevného disku. Hlavní spouštěcí záznam se totiž ukrývá právě na začátku disku.)

beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 21 říj 2015 09:15

Vítej na PC-help,

formátuj disk a udělej čistou instalaci na W10 - poté bude potřeba nainstalovat ovladače k tvému notebooku (najdeš na stránkách výrobce případně přibalené CD)
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

dwcko
nováček
Stav:

Příspěvekod dwcko » 21 říj 2015 11:29

Zdravím,

to jsem taky zkoušel. při čisté instalaci jsem formátoval celý disk a stejně to nepomohlo. Při čisté instalaci zpět na win 8.1 bez problému.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”