Ceske IPTV v zahranici
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ceske IPTV v zahranici
Ahoj, zaplatil jsem si sluzbu Zapni.tv abych mohl v zahranici sledovat ceske televizni kanaly. Po uspesne platbe prislo prekvapeni, ze sluzba je dostupna pouze na uzemi CR. Takze ja ted potrebuju nejak udelat aby muj notebook a Smart TV si mysleli ze se nachazim v CR pres to ze tam nejsem. Nasel jsem neco o nejakych VPN a DNS a Proxy ale nevim jak to funguje.. Diky za rady
Re: Ceske IPTV v zahranici
Prekvapeni by nebylo, kdyby sis precetl podminky sluzby
Nikdo nema opravneni sireni vysilani mimo uzemi CR. To same plati o prijmu pres satelit.
Proxy je nejjednodussi - nastavis si proxy server v CR a jedes pres nej, ale naprosta vetsina provozovatelu TV neni tak hloupa aby proxy nebyly vsechny davno zablokovane.
Jedina moznost je VPN na uzemi CR - tu si pronajmes, pripojis se k ni a chova se to pak jako pocitac na uzemi CR.

Proxy je nejjednodussi - nastavis si proxy server v CR a jedes pres nej, ale naprosta vetsina provozovatelu TV neni tak hloupa aby proxy nebyly vsechny davno zablokovane.
Jedina moznost je VPN na uzemi CR - tu si pronajmes, pripojis se k ni a chova se to pak jako pocitac na uzemi CR.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Podminky jsem cetl a vedel jsem ze to neni uplne legalni. Ale zkusebni verze mi tu fungovala, tak jsem doufal ze to pujde. A to VPN si pronajmu jak? Je mozne se pres to VPN pripojovat i s moji Smart TV? Protoze i aplikace v tv poznala ze nejsem v CR. A jeste jedna vec. V cesku mam temer nevyuzivane pripojeni k internetu od o2. Je mozne se nejak pripojovat pres nej jako most, aby se mi pak pocitac tady v anglii choval jako bych se pripijoval z CR? Diky
Na VPN se da pripojit primo routerem - vsechno co do routeru zapojis se pak chova jako ve stejne siti co je ten router.
Technicky ano - muzes na O2 v CR spustit svuj vlastni VPN sertver a na nej se pripojit. Vsechna zarizeni se pak bucou chovat jako zapojena do O2 site. Otazka je jaka bude prenosova rychlost.
Technicky ano - muzes na O2 v CR spustit svuj vlastni VPN sertver a na nej se pripojit. Vsechna zarizeni se pak bucou chovat jako zapojena do O2 site. Otazka je jaka bude prenosova rychlost.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
záleží, kde se taky nacházíš 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Zalezi na tom co? Ze ho za pouziti VPN zavrou nebo zastreli (Severni Korea, Cina...)?
Kde je, prece pise
Kde je, prece pise

- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tak zemi (kvůli pingu) zde nevidím.. možná jsem jenom přehlédl
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

"tady v Anglii"
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pardon, to jsem přehlédl 

Ciste technicky nejjednodussi je poridit nejakou satelitni televizi - ale je potreba overit ze to jde v GB vubec chytit.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nachazim se v Anglii, internet od Virgin Medina 70mbps, v cesku mam O2 myslim ze 20mbps. Kdybych si chtel udelat ten vlastni VPN z ceska, muzete mi poslat nejaky navod jak na to? Nebo existujou nejake jine kvalitni streamy ceskych televizi (klidne i placene), ktere by nebyli omezeny pouze na uzemi CR? Ja jsem nasel nejake zadarmo, ale casto padaji a ve vecernich hodinach temer nepouzitelne. Satelit je u me problem, majitel domu s tim nesouhlasi. Jedina parabola co tu je je nasmerovana na britsky sky
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
záleží, jaký máš v ČR router... poté by to mělo být v návodu
budeš se na něj muset ale připojit lokálně.. což nevím, jestli bude možné