Driver Booster
Re: Driver Booster
Můj bratranec měl dneska problém s tímto programem. Po nainstalování ovladačů se mu nainstalovali starší ovladače. Dnes jsem to odinstaloval. = Neinstalovat/Nepoužívat.
Staci odinstalovat.
A nainstaluj programy od vyrobce grafiky a zakladni desky, ktere delaji to same.
A nainstaluj programy od vyrobce grafiky a zakladni desky, ktere delaji to same.
Againuser píše:Můj bratranec měl dneska problém s tímto programem. Po nainstalování ovladačů se mu nainstalovali starší ovladače. Dnes jsem to odinstaloval. = Neinstalovat/Nepoužívat.
Tak se nemůže divit, když nesleduje co si vlastně pustí do pc. Tady ten program mu ukáže jak starý ovládač, tam chce dát.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
A k čemu je potom takový program dobrý, když po něm musíš vše kontrolovat? Nemělo by ti to náhodou spíš ulehčit práci? Je to jeden velký nesmysl, který bych nedoporučoval instalovat nikomu. Je z toho víc škody než užitku.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
ok,ale nevim jak nainstalovat ovladače na zakl.desku,podivam se jakou mam a pak napíšu
Dodatečně přidáno po 2 minutách 30 vteřinách:
zakladní desku mam MSI H61M-E33(B3),ALE NEMAM CEDLO UŽ ,PORADITE MI KDE NAJIT OVLADAČE ABYCH TO NEZKAZIL DĚKUJI,JO A CO STĚMA OVLADAČEMA CO MI NAINSTALOVAL DRIVER BOOSTER,MAM JE NECHAT,DĚKUJI
Dodatečně přidáno po 2 minutách 30 vteřinách:
zakladní desku mam MSI H61M-E33(B3),ALE NEMAM CEDLO UŽ ,PORADITE MI KDE NAJIT OVLADAČE ABYCH TO NEZKAZIL DĚKUJI,JO A CO STĚMA OVLADAČEMA CO MI NAINSTALOVAL DRIVER BOOSTER,MAM JE NECHAT,DĚKUJI