Zdravím, poslední 3 dny mám takový problém. Když jsem na internetu, něco hledám, najednou se celé načítání stránek brutálně zpomalí. Občas se na liště u ikonky wifi objeví vykřičník. V tu dobu jediné co zbývá je odpojit se a pokusit se připojit. Ovšem to musím zkoušet několikrát, napíše to k síti blablabla se nelze připojit. Až třeba na po 4x se to připojí, nebo po vytažení USB Wifiny a zapojení.
Děje se mi to na stolním PC i na notebooku. Předevčírem to blblo i bratrovi na NTB i PC. Pomohl restart routeru. Ovšem když to na PC spadne, na mobilu to jede v pohodě dál. Sice se to dá přežít, když je to jen 2x denně, ale i tak mě to štve.
Router mám tl-wr841n, USB karty tl-wn722n, v jednom ntb Atheros a v druhém Broadcom. Prostě když to spadně na jednom PC, na druhém to běží v pohodě. Tyto síťové prvky máme x let a nepamatuji si naposledy kdy byl problém.
Nevíte v čem by mohla být chyba? Myslím že router, ale je divné že to nespadne na všech zařízeních. Asi by to chtělo natáhnout kabel, co?
Wifi zamrzne a nechce se připojit
Re: Wifi zamrzne a nechce se připojit
Vypadává to pořád častěji a častěji, někdy se to vůbec nechce připojit. Zkoušel jsem změnit na routeru kanál na úplně volný, byly volné 6-8 tak jsem nastavil 7, aby byly ještě volné z každé strany jeden. Několikrát jsem restartoval router a nic :/ Už to padá i na mobilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3263
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3313
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-
-
- 7
- 2540
-
od zeus