Dobrý den,
mám problém. Mám Windows xp professional, včera PC fungoval bez problémů. Dnes nejde spustit. Ukazuje tam chybu: BOOTMGR chybí, ctrl+alt+del restartujete PC. Po dodržení žádná změna, nečekaně. V biosu jsem vyměnila v bootu - boot device priority SATU za CDROM. Vložila jsem CD s recovery, které se v pohodě rozjelo, ale problém je takový, že na disku C není ani 100MB volného místa pro obnovu systému. Příkazový řádek nefunguje a na plochu se nedostanu. Je toto řešitelný problém, nebo můžu PC vyhodit? Mám na CD zálohu a ta mě dále kvůli paměti na disku C nepustí. Dá se nějak smazat část paměti na disku C, nebo ne, když se počítač nezapne na úvodní plochu? Jinak při recovery, pokud chci obnovit operační systém do výchozího nastavení z výroby, tak to začne všechno běžet, jen mi to začne hlásit chybu, že na disku není dostatek místa pro dočasné soubory nutné pro tu to operaci.
Prosím poraďte,
Děkuji za veškerou snahu.
BOOTMGR chybí - chyba
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BOOTMGR chybí - chyba
Pomoci by mohl CD HirensBoot, který je volně ke stažení jako iso, Pak jej vypálit na CD. Protože asi nemáš jiný PC, tak nejlépe u kamaráda. CD HB je bootovací a je na něm mnoho programů a také mini WinXp, pomocí kterého pak můžeš odstranit některá data na disku k uvolnění místa.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3291
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7772
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 6
- 10242
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
- 4
- 1231
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4022
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”