Zdravím,
INFO:Nedávno mi blbnul zvuk ve sluchátcích (jako kdyby sekavě šuměl občas a nedalo se to poslouchat). Myslel jsem že to je zvukovým driverem, ale bylo asi jenom kvůli přetížení PC (boost a hraní her).
Tudíž jsem odinstaloval Realtek High Definition Audio Driver a nainstaloval nejnovější verzi, avšak ta se neshodovala s Dolby Home Theatrem v4 (chtělo to starší verzi realteku) takže jsem ji nainstaloval zpět.
Vše bylo v pořádku až na to, že jsem zjistil že mi nějak nefunguje mikrofon.
PROBLÉM:
Chci obnovit notebook do bodu, než jsem cokoliv začal odinstalovávat, ale nejde to. Vyberu bod obnovy a hodí to chybu, že disk obsahuje chyby. (https://ctrlv.cz/HbOX)
Spustím tedy vyhledávání chyb disku se zaškrtnutýn "Automaticky opravovat chyby". Hodí to chybu, že disk nelze zkontrolovat protože se využívá. https://ctrlv.cz/5Fj8
Kliknu tedy na naplánování kontroly disku (hned po příštím spustění PC). Vypnu notebook a znovu ho zapnu, spustí se, problikne logo Aceru nebo něco (F10=boot PC atd atd.) a je chvíly černá obrazovka, poté se spustí s nápisem "Vítejte". Nevyhodí to ani žádné okno, že by kontrola disku proběhla. Zkoušel jsem ji naplánovat i přes CMD, stejný problém...
Můj notebook: Acer Aspire V3-771G
Nelze obnovit PC do bodu obnovy
Nelze obnovit PC do bodu obnovy
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Re: Nelze obnovit PC do bodu obnovy
Co ukazuje Crystal Disk Info?
Spustit opravu chyb na disku ktery je vadny by take mohlo byt to posledni, co se povede udelat ve funkcnim systemu.
Spustit opravu chyb na disku ktery je vadny by take mohlo byt to posledni, co se povede udelat ve funkcnim systemu.
petr22 píše:Co ukazuje Crystal Disk Info?
Instaluji jej teprv.. Doplním ihned
Dodatečně přidáno po 2 minutách 41 vteřinách:
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Jak je ten notebook stary?
Ta teplota disku 47 je nejaka podezrele vysoka - pravdepodobne zbytek notebooku bude mit trpet stejnym problemem. Chtelo by to minimalne vystit chlazeni a doufat ze neni pozde.
Ta teplota disku 47 je nejaka podezrele vysoka - pravdepodobne zbytek notebooku bude mit trpet stejnym problemem. Chtelo by to minimalne vystit chlazeni a doufat ze neni pozde.
Notebook je myslím 4 roky starý, před rokem nebo rokem a půl byl na čištění. Teplota je takhle vysoká kvůli boostování, které používám když hraju... Neřeší to ale můj problém:(
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Pred rokem a pul? Cistit by se to melo kazdy mesic, nejlepe nekolikrat 
Nez se clovek pusti do reseni problemu se softwarem, je treba se ujistit ze hardware je v poradku - notebook stary 4 roky ktery se prehriva je zrovna zraly na selhani zakladni desky.
V kadem pripade bych udelal cistou instalaci OS a ignoroval vsechny body obnovy, je to nejrychlejsi.

Nez se clovek pusti do reseni problemu se softwarem, je treba se ujistit ze hardware je v poradku - notebook stary 4 roky ktery se prehriva je zrovna zraly na selhani zakladni desky.
V kadem pripade bych udelal cistou instalaci OS a ignoroval vsechny body obnovy, je to nejrychlejsi.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak za prvé obr se vkládají sem! K věci: Pokud není funkční bod obnovy a ani nenaběhne kontrola disku po restartu, je nejspíše poškozen OS (pokud nemáš zakázané některé služby), nebo máš v ntb nějakého "vetřelce!" V tom případě doporučuji návštěvu sekce HiJackThis - návod v Články a návody. Co se týče mikrofonu, tak se mrkni na nastavení zvuku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mám zakázané některé služby, aby mi nezpomalovali PC.. A říkám, že teplota je tak vysoká protože jsem screen fotil při boostu a hraní, chyba v HW žádná není, prostě mi nějak přestal fungovat mikrofon-nejede tak kvalitně jako předtím (zřejmě kvuli šahání do audio driverů, jak jsem psal). Prostě chci obnovit notebook abych měl zvukové drivery stejné, jako předtím (kvůli mikrofonu)..
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3278
-