Facebook a jeho "povedené" triky

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Klisnic
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Facebook a jeho "povedené" triky

Příspěvekod Klisnic » 27 říj 2015 13:32

Dobrý den. Četl jsem tento článek - http://ladislavkratochvil.blog.idnes.cz ... rnetu.html

Trochu mě to vyděsilo. Opravdu ma FB takovou aplikaci? Btw. autor článku odkazuje, že je ta funkce v "zabezpečení", ale nenašel jsem jí tam. Možná jsem slepý.

A ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc. Jak je to s např. s policíí? To se i policie může kdykoli nabourat do historie např. prohlížení webových stránek, aniž by k tomu měla povolení?

Předem díky za odpovědi. :-)

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Facebook a jeho "povedené" triky

Příspěvekod beather » 27 říj 2015 13:39

ten článek je ze začátku roku 2013
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

Klisnic
nováček
Stav:

Příspěvekod Klisnic » 27 říj 2015 13:49

Jasný no.

A ještě k to policii. Může např. správce počítačové sítě u Policie ČR v jakémkoli městě v ČR .... může taková osoba např. zjistit o jakémkoli uživatelovi, které webové stránky navštívil?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 27 říj 2015 14:10

Policie nic nabouravat nemusi, tvuj pocitac k tomu nepotrebuje. Policie pozada poskytovatele pripojeni a provozovatele serveru o logy komunikace z konkretni IP adresy nebo uctu v konkretnim case (nedela to spravce jejich site, ale policiste resici konkretni pripady..).

Znamy ktery vlastni firmu poskytujici pripojeni tvrdi ze je to docela casto, zatim to byly nejake trestne ciny, naposled nekdo vyhrozoval nekolika detem. Obvykle staci jen identifikace IP adresy ze ktere probihala komunikace, komu ta adresa patri uz sdeli poskytovatel pripojeni. Pro tvuj pocitac si prijdou domu az budou mit dukazy a povoleni.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”