hlasitost - zesilovač

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

rpesak
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

hlasitost - zesilovač

Příspěvekod rpesak » 27 říj 2015 18:32

Zdravím, nejsem odborník a tak si nejsu jistý, zda-li píšu do dobrého tématu, ale k věci, před 2 dny se mi pokazil zesilovač (pro zvuk), který jsem měl klasicky napojený do PC zezadu, a sluchátka s mikrofonem zepředu do Zesilovače...před 2 dny mi bohužel nešlo pravé sluchátko, když jsem odpojil sluchátka a vyzkoušel reproduktory, tak nešel pravý reproduktor, proto jsem vše bezpečně vypl a zesilovač rozdělal (nebyl už v záruce)...zjistil jsem, že jeden drátek (bílý) je odtrhlý a já bohužel nemám pájku tak malou, abych to tam dokázal dát zpět...abych si byl 100% jistý, tak jsem ten drátek tam přidržel, na sobě jsem měl sluchátka a zapl muziku, hudba krásně hrála z obou stran...takže jsem šelk na internet a koupil si novou sadu (jelikož tato stará je fakt stará)....měl jsem Genius SW-V2.1 1250...a nyní jsem koupil novější SW G2.1.1250...namísto V tam je nyní G..včera jsem tedy byl ještě bez zesilovače a tak jsem musel sluchátka píchnout zezadu PC, bylo to na mne moc potichu, hudba, filmy, hry...na sluchátkách přitom jsem posunul kolečkem na MAX. Volume a ve windowsech mám také MAX volume, v REALTEK mám nastavené pro sluchátka a vše na MAX volume...stále potichu...dnes jsem si tedy došel na poštu pro výše zmíněnou novou sestavu, doma vše pozapínal, nejdříve zkouška repráků..vše OK, hrály oba dva a skvěle...poté jsem zapojil sluchátka a i když jsem dal vše na MAX: tak je to jen o setinku hlasitější, než když to mám píchlé zezadu k PC...a to mě naštvalo...nemám nic špatně nastavené, jelikož včera po zkoušení, kdy jsem přidržel ten drátek tak to bylo opravdu hlasitý, a to jsem to kolečko VOLUME na zesilovači neměl úplně nadoraz, nyní to mám na doraz a stále to je dle mě potichu....nemáte prosím nějakou radu ? díky

Reklama
ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: hlasitost - zesilovač

Příspěvekod ondoubek » 27 říj 2015 18:39

Ahoj, je to vlastnosti těch repráků. Bratr má ty stejné a sluchátka jdou taky poměrně potichu i na max.

rpesak
nováček
Stav:

Příspěvekod rpesak » 27 říj 2015 19:31

Takže doporučuješ vrátit zboží a koupit si jiný zesilovač ?

proofer
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod proofer » 27 říj 2015 19:37

Nejlépe udělat vlastní :bigups:
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 27 říj 2015 20:28

Nebo koupit něco na tento způsob: https://www.alza.cz/axago-ada-hp-d24126 ... d=18854407

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”