JAKYKOLIV program tohoto typu je dalsi balast. Jak myslis ze to funguje - pouziva to cernou magii?
Neumi to nic jineho, nez co se udela v programech co jsou zdarma - CCcleaner na cisteni tempu a msconfig na nastaveni toho co se ma spoustet pri startu.
To, co pomuze je pouzit mozek a ne zkouset 350 programu ktere slibuji zazracne zrychleni pocitace, aniz by presne rekly jak to chteji docilit. Nebo dokonce platit za neco, co jde udelat zdarma a podstatne lepe.
Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků. Docela by mě zajímalo, co ten bazmek dělá.
No, myslím, že se nemá cenu bavit o smyslu ve smyslu "zrychlení počítače". Jen mě zajímalo, co to vlastně dělá, co to najde a co za "opravu" to nabídne.
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s takovýma těma kurzama často i za 40-50k (často hradí ÚP).
Mám rád vše okolo IT a rád bych si takový kurz udělal, protože ze střední se zaměřeným na informatiku jsem bohužel odešel a tak mě...
Poslední příspěvek
Já si myslím, že AI bude jako frézka vs dláto. Nebo ruční pila a mafl.
Dnešní marketing bohužel má dnešní LLM téměř za AGI (obecnou AI), ale realita je prostě jiná. Zkuste si třeba LLM poprosit o navigaci, dostanete se úplně někam jinam. A je to...
Zdravim, poprosim o nazor na nasledujucu zostavu, pripadne rady ako ju vylepsit, zlacnit a podobne. Primarne sa jedna o gaming zostavu na Qhd 165Hz gaming, aby to utiahlo hry aj do buducna.
chtela bych poprosit o rady a nazory, jak upgradovat muj pocitac. Pracuji prevazne s videi a efekty v programech Adobe (After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator, atd). Sem tam pocitac nestiha, hlavne v AE.
Napadlo me upgradovat RAM na...
Poslední příspěvek
Super, děkuji moc za odpovědi. Víc než 64 Gb RAM tam ale dát nepůjde že?
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w