Zdravím,
už delší dobu mi na Steamu nic nefunguje.. Normálně se přihlásím, hraju, píšu si s přáteli, ale to je tak všechno co můžu dělat.
Nic kromě přihlášení a knihovny s hrama mi nejde. Na cokoliv kliknu (market, obchod, profil, atd.) jen to načítá a nenačte. Na Chromu jde všechno v pohodě.
Nevíte někdo co s tím? Nemůžu si nikoho ani přidat do přátel, protože mi nenačte jeho profil.
Díky.
Steam - načítá a načítá..
Steam - načítá a načítá..
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Re: Steam - načítá a načítá..
vypnout zapnout (odhlasit, přihlasit) přeinstalovat takové zakladní kroky a ty jsi dovoliš napsat že jsi je asi ani vubec nevyzkoušel
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Tohle byly první 2 věci co jsem udělal, protože si dovolím říct, že to je samozřejmost. Jinak tvoje asi - věta nedává smysl, nic co ty si tady vymýšlíš jsem vůbec nenapsal, ale co, jen jeden z nás tu má varování.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
tak se omlouvam za to že jsem trošku si dovolil ripnout že jsi tohle ani nevyzkoušel.Zkus pc projet antivirem protože potomle co jsi udělal ty kroky nahoře bych se bug měl spravit.Popřípadě aktulizovat steam
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3250