Zdarma jde upravovat jen programy po spusteni, na coz jsou nastroje primo ve Windows.
Laikka píše:Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků.
Docela by mě zajímalo, co ten bazmek dělá.
petr22 píše:Nejsnadnejsi udrzbu jsem psal:
CCleaner a nechas ho promazat tempy.
Pak spustis Msconfig a podivas se co se spousti pri startu a vypnes to co nechces.
X píše:Jediné spolehlivé zrychlení počítače se jmenuje upgrade hardware ...
Laikka píše:Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků.
richchie píše:Laikka píše:Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků.
A k čemu ti to bude?Pokud nestíhá hw tak to softem nedoženeš.Sám win má v sobě údržbu-ccleaner v základní nastavení taktéž.A stejně pokud máš potřebu instalovat a odinstalovát programy na zkoušku tak ti stejně nezbyde nic jiného než to projít všechno ručně a promazat.Žádný soft není schopen promazat všechno co jednotlivé programy za sebou zanechají za bordel.V tomhle bylo třeba expert nero.Po odinstalu po sobě nechalo takový bordel,že jsi čistil dobrou půlhodinku než jsi všechno našel.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů