Zdárek!
Filmy mi jdou, ale se zeleným podkladem.. youtube jde normálně, ale normálně film(je jedno jaký formát) má prostě zelený podklad.. kodeky mám nejnovější a vyzkoušel sem jich taky pěknou řádku..
předem dík za pomoc!
Video se zeleným podkladem
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
kodek sem tu nechal jen ACE mega codecs pack a dělá to pořád..
a přehrávačem to podle mě nebude, protože i když spustím film na netu třeba na http://www.koukej.xkrat.cz ,tak to má stejně ten zelený podklad.. V BS playeru nebo WMP je to někdy taky podobné snímkům, které snímají teplo člověka.. nevím, jak to popsat.. rozeznáte třeba postavu, ale je různě barevná..
a přehrávačem to podle mě nebude, protože i když spustím film na netu třeba na http://www.koukej.xkrat.cz ,tak to má stejně ten zelený podklad.. V BS playeru nebo WMP je to někdy taky podobné snímkům, které snímají teplo člověka.. nevím, jak to popsat.. rozeznáte třeba postavu, ale je různě barevná..
tu hardwarovou akceleraci sem nenašel, ale všiml sem si, že v nastavení bs playeru jsou v těch předvolbách, myslím že je to něco jako nastavení, jsou tam zamrzlé všechny tři podnastavení - DivX 3.11 nastavení, DivX4+ nastavení a FFD show nastavení - to poslední mi po nainstalování nějakýho asi kodeku odmrzlo a mohl sem to nastavovat.. Už mě to fakt s***..

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Všechno co souvisí s videem ven odinstalovat vyčistit registry nahrát zpět oblíbené přehrávače a zkoušet co ti ještě nejde. Film který ti nejde natáhni třeba do programu avicodec nebo gspot ten ti řekne jestli je filmový formát podporován pokud nenajde podporu odkáže tě na stránku s kodekem.
Spousta přehrávačů si totiž některé kodeky přináší v instalaci. Když k nim nahraješ kodekový balíček často se to pak kříží a dělá bordel protože náš dva stejné kodeky nainstalované na dvou místech a PC je z toho lama.
Spousta přehrávačů si totiž některé kodeky přináší v instalaci. Když k nim nahraješ kodekový balíček často se to pak kříží a dělá bordel protože náš dva stejné kodeky nainstalované na dvou místech a PC je z toho lama.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Registry čištění whise registry cleaner a CCleaner zkombinovat nejdřív jeden a potom druhý a v napsaném pořadí jinak ti jeden smázne zálohu registrů z druhého. Pak Mwaw jen scan případný nález sem do fóra s dotazem co můžeš smazat. Po odmazání kontrola povrchu disku pak defragmentace disku. Potom začít s novou instalací. Pokud někde seženeš Nero8 přehrávač už umí i externí titulky *.srt Pravidlo zní co nejméně programů a co největší funkčnost přeplácaný počítač obvykle blbne.
Až budeč mít instalace hotové hoď sem log z Hijack this jednak pro kontrolu kvůli virům jednak pro doladění procesů po spuštění PC Pravidlo čím méně běžících procesů zatěžuje PC tím je rychlejší.
Až budeč mít instalace hotové hoď sem log z Hijack this jednak pro kontrolu kvůli virům jednak pro doladění procesů po spuštění PC Pravidlo čím méně běžících procesů zatěžuje PC tím je rychlejší.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bazz píše:jo a ještě sem zapomněl dodat, že v InterVideo MediaOne Gallery - soft, který byl přímo součástí CD myslím že k grafické kartě nebo k základovce, tak na tom mi jde cokoliv ať tam mám kolik kodeků chci, ale zase tam nejdou titulky..
jak mám vymazat registry?
Použij GOM odkaz sem postoval výše...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1117
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27