Ahoj, potřebuji vážně poradit, nějáký uživatel pod jménem hater, vytvořen dnes se vyjadřuje u mých videí nevhodně, místo aby napsal stručně co se mu nelíbí (znáte to), no sice jsem ho zablokoval a klikl na skrýt komentáře u tohoto kanálu u tohohle uživatele, ale já potřebuji abych ho mohl zablokovat tak aby neměl přístup na kanál nebo aspoň nemohl dávat disliky. Nevíte jak?
Díky za pomoc
Youtube-Úplná blokace uživatele Vyřešeno
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Youtube-Úplná blokace uživatele
A čeho tím dosáhneš? Odpovím za tebe - toho, že si udělá nový účet.
http://screenshare.cz/
Rád bych to potřeboval i pro jiné případy 

Na YouTube existuje funkce, že si přímo nastavíš u všech videí slova, která nechceš, aby byly použita v komentářích.
Jakmile někdo takový komentář odešle, tak se nikomu neukáže ba dokonce ani nepůjde odeslat.
Tím, že ho zablokuješ nedocílíš ničeho a myslím, že vytvoření účtu trvá 2 minuty.
Pokud ti dává dislike schválně, tak ti nezbývá jiná možnost než se s tím smířit a točit dá, snad pokud tě to baví tak tě jeden naivní člověk s cílem zvýšit si ego nedonutí přestat, protože to by jsi mě v budoucnu hodně těžký.
Ber to s nadhledem, každý český YouTuber, co má víc jak 100 tisíc oděbratelů má u videa přes 300 dislikeů a z toho 100 jsou lidi, kteří vyjádřili kritiku a zbývající ti, kteří se nudí.
Jakmile někdo takový komentář odešle, tak se nikomu neukáže ba dokonce ani nepůjde odeslat.
Tím, že ho zablokuješ nedocílíš ničeho a myslím, že vytvoření účtu trvá 2 minuty.
Pokud ti dává dislike schválně, tak ti nezbývá jiná možnost než se s tím smířit a točit dá, snad pokud tě to baví tak tě jeden naivní člověk s cílem zvýšit si ego nedonutí přestat, protože to by jsi mě v budoucnu hodně těžký.
Ber to s nadhledem, každý český YouTuber, co má víc jak 100 tisíc oděbratelů má u videa přes 300 dislikeů a z toho 100 jsou lidi, kteří vyjádřili kritiku a zbývající ti, kteří se nudí.
Bohoužel, pokuď by si vytvořil další účty měl bych u většiny videí více disliků než liků a to je fakt nefér :/ No nic
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2671
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26