Myš a PS2 zásuvka?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Myš a PS2 zásuvka?

Příspěvekod liborek » 12 led 2008 19:24

Dal jsem holce svůj starej počítač a jelokož jsem zvyklý na svou starou optickou myš koupil jsem ji novou.Špatně fungovala nedalo se s ní prakticky trefit vůbec prostě šipka neposlouchala pohyby,ovšem klikání šlo.Tak jsem ji hodil na reklamaci a holce vzal druhou ovšem...to samé :evil: Tak jsem vzal starou obyčejnou kuličkovou a ta má ještě starou koncovku do ser.portu a ta jede.Ještě zkusím až se dostanu domů dát obyč.s PS2 do zástrčky jestli pojede a taky nahodím myš s USB.Pokud pojedoe ta s USB tak to asi bude v té zásuvce.Alr píšu už předem neb se k tomu dostanu až za týden,jestli to tím portem může být/znovu:kliky fungují,ukazatel špatně/.Pokud by někdo něco věděl bylo by to lepší teď abych to mohl ještě dát dohromady,Dík.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 12 led 2008 21:25

Doběhni ke kamarádovi i s myší a odzkoušej ji u něho a hned víš na čem jsi. Někdy se u myši poškodí kabílek a to je zpravidla příčinou. Bývá to hned kde kabel ústí do myši. Pokud jsi trochu kutil a máš pájku, určitě by jsi si poradil s opravou. Ještě se mrkni na konektor PS2 u myšky zda jsi neohnul, nebo neulomil některý kolík.
Naposledy upravil(a) Pic dne 12 led 2008 21:29, celkem upraveno 1 x.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Tyrael
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 12 led 2008 21:29

jelikoz pises o nahradni kulickove usoudil jsem ze se jedna nejspise bud o optickou nebo laser mys ze?:) tak zaprve procisti snimac muze na nem byt prach ci chloupek a to dokaze udelat divy!popripade pokud si tedy myslis ze by to mohlo byt zastrckou cemuz se mi moc verit nechce tak zkus ji prehodit jinam nebo ji hodit na redukci!
Nedavno tu bylo podobne tema a vzpominam na napad ze by mohlo pomoci pohrat si s ovladanim citlovosti mysi v OS.
prosim pro rozsirenejsi info bud konktretni!jaka mys jaky port zda usb ci ps2.
nevim zda ostatni ale v tve zadosti o pomoc se stracim
Chyby budou dokud budou lidé!

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 13 led 2008 10:14

Jaká je podložka myši? Nejsou na ní ostré barevné přechody? Některé krysy jsou na to náchylné a kurzor pak skáče po ploše, jak kamzík.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 13 led 2008 10:16

Možná jsem nenapsal dost pesně,ale už jsem do PS2 strčil dvě RŮZNÉ optické myši a nejde dobře ani jedna,Ta co jde dobře je v ser.portu/kuličková,nemám redukci,abych odzjoušel ti laser/.Jde mi hlavně o to jestli se někomu stako,že mu šla špatně ta zásuvka.Ještě jsem si vzpomněl vedle tchyně má možná myš do PS normální tak jak dodělá účetniczví,zkusím ji a budu vědět na čem jsem.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 13 led 2008 10:43

Není tohle http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=22740 i tvůj případ, když se jedná pouze o optické myši, které ti dělají problém?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 14 led 2008 21:31

Tak jsem to popřehazoval na různých compech a obě myši jsou vadné!!Tu novou jsem dal reklamovat ,od té rok staré jsem už nenašel papíry :x Je to možný abych měl takový pech,nebo jsou tak poruchové ?Ještě před rokem jsem používal kuličkový a za celých 10let se mi žádná nepokazila/tedy mimo jednu co jsem zlomil tlačítko a mám to slepený.Jaký máte zkušenosti ?Jo ještě všechny jsou Genius.Vůbec se s nima nedá dělat reagují naprosto zmateně.No třetí co mám momentálně na mém compu mám taky Genius,tak jsem zvědav co mě čeká!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 led 2008 21:36

Jo, Geniusky jsou šmejdy, u kámoše to stejný jako u tebe.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 14 led 2008 22:16

Myši Genius jsou pěkný šmejdy trápil sem se s nima už jako s kuličkovýma! Osvědčila se mi značka A4tech...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Tyrael
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 15 led 2008 11:31

jj a4tech mel sem od nich mys starou jak jeruzalem a porad mam.ale my rodice mi chteli udelat radost tak mi poridili geniusku bezdratovou.v celku sem zveda co me take ceka ale nemam se ceho bat porad mam v zaloze jistotu a4tech:)
Chyby budou dokud budou lidé!

Zpět na “Problémy s hardwarem”