Ahoj,
rád bych si do koupelny pořídil nějaký malý repráček, který mi přes bluetooth bude hrát hudbu z telefonu. Základní požadavek je tedy vodotěsnost.
Nicméně bych taky byl rád, aby dokázal přeskakovat písničky z playlistu. Tzn. aby měl klasické tlačítko na přepnutí písničky.
Na kvalitě zvuku v tomto případě příliž nezáleží, jde pouze o poslech při sprchování, takže žádný požitek z toho mít netřeba :)) Čili pokud víte o nějakém levném repráčku, který dokáže výše popisované úkony, budu rád za odpovědi :)
Bezdrátový vodotěsný reproduktor
- lamin_cz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Bezdrátový vodotěsný reproduktor
- CPU: Cx6x86L-PR150+
- MB: XT PRO2
- GPU: integrovaná
- RAM: 28Mb SDRAM
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
OT: Instaloval jsem to do dvou koupelen a ani v jedné se to nepustilo víc jak 2x
. Opravdu to tak moc chcete? Já jsem z toho rychle "vyrostl".

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Spartak1991
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
IT (Zaměření SW a HW)
PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019
PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019
To Karrex: Právě proto, že to je spíše taková blbůstka, tak chci nějakou levnou variantu, aby mi nebylo až tak moc líto, že se to pokazí
Teď si občas pustím přímo telefon v koupelně, ale právě to, že ho nemůžu mít po ruce a přepnout písničku, mě vede k tomuto kroku.
To Spartak: To už je moc drahé. Sice to bude asi dobré, ale je to až moc zbytečné.
Já našel toto: http://www.suprovedarky.cz/iphone-smart ... produktor/ Ale to tam nemá ani název toho :)) Takže to bude nějaký vyloženě křáp nejspíše. Nicméně v takové cenové hladině bych se rád pohyboval.

To Spartak: To už je moc drahé. Sice to bude asi dobré, ale je to až moc zbytečné.
Já našel toto: http://www.suprovedarky.cz/iphone-smart ... produktor/ Ale to tam nemá ani název toho :)) Takže to bude nějaký vyloženě křáp nejspíše. Nicméně v takové cenové hladině bych se rád pohyboval.
Chtěl bych obnovit tuhle diskuzi ať kvůli tomu nezakládám zase další vlákno. Sháním se taky po BT reproduktoru, hodila by se mi alespoň mírná voděodolnost, prachuodolnost a celkově aby byl bytelný a něco vydržel. Na rozdíl od kolegy nahoře mně ale i záleží, aby to trochu hrálo. Moje cenové rozpětí je 1-2 tisíce, ale čím levnější, tím líp samozřejmě. Zatím mám vyhlédnutý tento: http://beat.lamax-electronics.com/cz/sentinel-se-1/ A zajímalo by mě jestli to někdo slyšel hrát nebo ho máte.
To je sice hezké, ale pravidla jsi určitě četl, takže si založ vlastní vlákno. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1332
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
04 říj 2024 15:53