Chtěl bych se zeptat když se mi seká PC. Mám http://www.czc.cz/hal3000-herni-sestava ... 36/produkt
a padá s chybou : video_tdr_failure(igdkmd64.sys) ktera me směřuje na ovladače grafické karty ty jsem přeinstaloval ale problém přetrvává a všechno mi jede jen na integrované grafice když chci zapnout panel Nvidia tak mi to napíše že není připojeno žádné zařízení. Myslíte že mi odešla grafika nebo to může být i něčím jiným. Děkuji za odpověd
Problém s garfickou kartou Vyřešeno
Re: Problém s garfickou kartou
Zdravím,
"všechno mi jede jen na integrované grafice". Nemáš zapojený kabel k monitoru do desky? Pokud ano, připoj ho do grafiku (vodorovný panel o kus níž). Ale pokud ten PC nemáš ani 14 dní, TAK JIM TO VRAŤ. Ne, vážně, ten PC je za tu cenu strašný. Pokud si komponenty vybereš sám a CZC dáš, aby ti to zadarmo složili, můžeš za tu cenu mít v pohodě GTX 960 a kvalitnější zbytek. Tohle je sprosté ždímání peněz skrz (nic extra) značku.
"všechno mi jede jen na integrované grafice". Nemáš zapojený kabel k monitoru do desky? Pokud ano, připoj ho do grafiku (vodorovný panel o kus níž). Ale pokud ten PC nemáš ani 14 dní, TAK JIM TO VRAŤ. Ne, vážně, ten PC je za tu cenu strašný. Pokud si komponenty vybereš sám a CZC dáš, aby ti to zadarmo složili, můžeš za tu cenu mít v pohodě GTX 960 a kvalitnější zbytek. Tohle je sprosté ždímání peněz skrz (nic extra) značku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2188
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2160
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 4
- 4391
-
od petr22