asi jsem vymazal windows
asi jsem vymazal windows
můžete mi poradit.Mám půl roku novej notes Acer E11 E3-112-C6R4.Přešel jsem z win8 na win10 a vše v pohodě až do dneška.Na čištění používám CCclener a jsem s ním max spokojen.Dnes jsem si chtěl počistit notes a v pokročilém nastavení jsem zaškrtl VYMAZAT STARY WINDOUWS a předpokládal že se vymažou starý win8.Akci jsem provedl a když jsem vypnul notes,tak po zapnutí jen trochu svítí displej a nefunguje vůbec nic.Asi jsem to zvoral,že.Díky moc za radu 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: asi jsem vymazal windows
Můžeš použít recovery. (budeš mít zase W8)
Jak obnovit u notebooku systém ze skryté recovery partition
Taky se můžeš pokusit ten W10 ještě zachránit.
Jak opravit Windows 10
Pokud šlapaly W10 dobře, tak nejrozumnější asi bude čistá instalace W10.
Jak reinstalovat Windows 10
Jak obnovit u notebooku systém ze skryté recovery partition
Taky se můžeš pokusit ten W10 ještě zachránit.
Jak opravit Windows 10
Pokud šlapaly W10 dobře, tak nejrozumnější asi bude čistá instalace W10.
Díky za radu,aspon jsem se dostal do počítače a stáhnul si fotky v nouzovém režimu,ale co dál?Posdařilo se mi dostat do továrního nastavení a pustit.Všechno šlapalo až do chvíle kdy se objevilo "připravujeme pro vás nastavení" a pak nic.Koukal jsem do nastavení a je tam key produktu.Dá se to nějak přeinstalovat po netu?Díky
Dodatečně přidáno po 21 minutách 53 vteřinách:
je tady někdo šikovnej kdo by mi poradil co ted mám dělat když mám notes v nouzovém režimu a selhalo tovární nastavení.Uvítal bych někoho komu bych mohl zavolat a pořešit to telefonu.Odměna jistá.Díky
Dodatečně přidáno po 21 minutách 53 vteřinách:
je tady někdo šikovnej kdo by mi poradil co ted mám dělat když mám notes v nouzovém režimu a selhalo tovární nastavení.Uvítal bych někoho komu bych mohl zavolat a pořešit to telefonu.Odměna jistá.Díky
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud recovery selhala, tak lze udělat čistou instalaci operačního systému.
Uděláš si instalační médium:
Možnosti získání instalačního DVD s Windows 10
A pak z něj tu instalaci spustíš:
Zavedení systému z CD/DVD
a nainstaluješ:
Žeby někdo děla reinstalaci po netu jsem neslyšel. Můžeš ale do vyhledávače napsat: servis na dálku
Uděláš si instalační médium:
Možnosti získání instalačního DVD s Windows 10
A pak z něj tu instalaci spustíš:
Zavedení systému z CD/DVD
a nainstaluješ:
Žeby někdo děla reinstalaci po netu jsem neslyšel. Můžeš ale do vyhledávače napsat: servis na dálku
Reinstalace z netu funguje u Linuxu a MAC OS X, Microsoft jeste tak daleko neni.
Ta cista instalace je jedine spolehlive reseni - kdyz uz ale budes mit tu instalaci stazenou a vytvorene instalacni medium, jeste muzes skusit misto instalace dat opravit naintalovany system - treba se to povede.
Ta cista instalace je jedine spolehlive reseni - kdyz uz ale budes mit tu instalaci stazenou a vytvorene instalacni medium, jeste muzes skusit misto instalace dat opravit naintalovany system - treba se to povede.
Všem co se mi snažili pomoc děkuji.Vše jsem vyzkoušel a bylo to na nic.Také jsem to konzultoval s prodejcem Alzou,Microsoftem a i s výrobcem Acer a dopadlo to tak,že mi za 660 kaček pošlou náhradní program protože jsem si v začátku nezálohoval.Doporučuji všem si všechno zálohovat.Protože jakmile je OS už přeinstalovaný v počítači a něco se přihodí a není to zálohované,je to problém.Jen moje zkušenost
Microsoft to vubec nezajima, protoze tvoje Windows podporuje pouze vyrobce zarizeni - tzn mas kontaktovat pouze Acer.
Kdybys udelal to co ti tu radime - stahnul a nainstaloval znovu Windows 10 - tak to mas zadarmo a hotove do hodiny. Windows 10 neni potreba zalohovat, ty jsou ke stazeni zdarma (viz odkaz nahore).
Takhle zaplatis 700 Kc a budes tam mit zase zpatky Windows 8.
Kdybys udelal to co ti tu radime - stahnul a nainstaloval znovu Windows 10 - tak to mas zadarmo a hotove do hodiny. Windows 10 neni potreba zalohovat, ty jsou ke stazeni zdarma (viz odkaz nahore).
Takhle zaplatis 700 Kc a budes tam mit zase zpatky Windows 8.
kdyby se mi někdo nabídnul že mi s tím pomůže tak ty prach dám raději jemu.Však jsem to psal.To že někdo něco napíše co je pro něj jednoduché neznamená,že ostatní to zvládnou.Přitom stačilo poslat číslo a já bych zavolal a zaplatil.Dělat tady chztrýho umí každej,ale ukázaná platí
Muzes mi rict, co na tomhle navodu chces konzultovat po telefonu? Vzdyt srozumitelneji uz to popsat nejde - u kazdeho kroku je i obrazek. Podle toho dokaze nainstalovat Windows desetilete dite (syn kolegy).
http://www.servispckupka.cz/moznosti_zi ... ows_10.php
Je to o neco jednodussi i nez instalace Windows 8 z tech DVD, co ti prijdou postou.
http://www.servispckupka.cz/moznosti_zi ... ows_10.php
Je to o neco jednodussi i nez instalace Windows 8 z tech DVD, co ti prijdou postou.
syn je tedy génius a gratuluju.Mě to prostě nešlo a psalo mi to tuto chybu c:windowssystem32logfilessrtsrttrail.txt
Dodatečně přidáno po 53 vteřinách:
a neposílaj dvd ale flešku
Dodatečně přidáno po 53 vteřinách:
a neposílaj dvd ale flešku
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
16GB fleska za 660Kc, to docela jde.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
přesně tak.Jedinej Zeus to pochopil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 4439
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3050
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
- 6
- 8031
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4158
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
-
- 2
- 5689
-
od HelFix