Ahoj,
mám 5 let starý Acer Aspire 5742G a nedávno jsem provedla upgrade na Windows 10. Vše fungovalo, jak mělo a z nového os jsem byla nadšená. O víkendu jsem ale usnula s notebookem v posteli a během spaní spadl na zem. Když jsem ho ráno zapla, nenačetly se mi některé aplikace, které se mi zapínají při startu (eset smart security, onedrive, advanced system care, tiskárna, atd..) a když jsem zkusila zapnout prohlížeč, nenačítal se a tak to bylo i se vším ostatním.. Třikrát jsem pc zkusila restartovat, ale nepomohlo to, a tak jsem se rozloučila s programy a zahájila obnovení továrního nastavení.. Když se dokončilo, všechno se normálně načetlo a vypadalo to, že je to 100% ok, ale postupně objevuju, co všechno se pokazilo, jsou to sice maličkosti, ale otravné maličkosti.. Např mi nejde nainstalovat office (vyskočí hláška, že Nastavení internetu zabránilo v otevření); lightshot mi funguje jen když kliknu na ikonku, před obnovením fungoval při zmáčknutí prtsc; nejde mi zatáhnout text a zároveň scrollovat; už třikrát jsem instalovala acer crystal eye webcam, pokaždé to zahlásí, že instalace byla úspěšná, ale nikde to prostě není, atd atd... Neví někdo co s tím? Napadlo mě zkusit to obnovení znova, ale asi by to ničemu nepomohlo...
Předem díky.
Problémy po obnovení továrního nastavení
Re: Problémy po obnovení továrního nastavení
Při pádu se nejčastěji poškodí HDD. Jako první bych otestoval disk. Nejjednodušší je nabootovat z nějakého testovacího CD. A provést kontrolu. Případně disk vyndat a dát do jiného PC na otestování.
Re: Problémy po obnovení továrního nastavení
Ještě můžeš udělat kontrolu disku: CHKDSK c: /f /X
V každém případě doporučuji provést zálohu dat. Pokud je disk poškozený, tak může kdykoliv odejít, a zejména při té kontrole. Obnovení dat z poškozeného disku od firem stojí okolo 10K.
V každém případě doporučuji provést zálohu dat. Pokud je disk poškozený, tak může kdykoliv odejít, a zejména při té kontrole. Obnovení dat z poškozeného disku od firem stojí okolo 10K.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4133
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 1
- 4231
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15850
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 2
- 3601
-
od petr22