Problemy s instalaci her

...

Moderátor: Mods_senior

xaverius
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod xaverius » 13 led 2008 22:07

operacni pamet sem koupil s dvd rw v patek,a data 1G a jelikoz mam jen dva sloty,tak sem musel jednu 512 vyndat.Momentalne sem po nove instalaci a nemam zatim zadne vypalovaci programy nainstalovany.Prakticky pouze skype,drivery atd pro chod pc.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 13 led 2008 22:18

Ten Colin 2005 bych každopádně vyreklamoval kvůli té ochraně. Není zaručeno, že bude běhat na každé mechanice.

Na FarCry jsem našel toto:

"zdarec mam problem s farcry když jsem tu hru nainstaloval a spustil tak se mi objevila tabulka a na ni je napsano :byl zjištěn běžicí program pro emulaci CD/DVD mechaniky.Vypněte prosím všechny emulátory CD/DVD mechanik a znovu spuste hru ja tenhle problem nemužu najit poradite mi někdo jak tu hru spustim předem moc děkuji"

Takže to vypadá taky na StarForce.

Ještě jsem narazil na toto:

"S tym, ze ochrany zvysuju pocet piratov, suhlasim. Na forach som sa stretol este s tvrdenim, ze ochrany otravuju zivot hlavne tym poctivym, ktori si CD s hudbou alebo hru kupia. A jeho pravdivost som si overil na vlastnej kozi. Kupil som si hru FarCry a po nainstalovani na mna vybafla hlaska - CD/DVD emulation software has been detectted. Pleas disable al CD/DVD emulation software and restart game.

Pochvili patrania na nete som zistil, ze ochrana si kontroluje pritomnost napr. CloneCD, Alcoholu a inych softov, ktore umoznuju vytvaranie virtualnych mechanik. Pokladam za maximalnu drzost podmienovat spustenie nejakej hry nutnostou odinstalovania ineho softveru. (A to mam CloneCD legalne kupene). A nestaci ho len normalne odinstalovat, treba este prehladat registre a odstranit ich zvysky. Ako pisal niekto na fore Ubisoftu, v Australii je nieco taketo dokonca trestne.

A drzost je, ze nikde na obale hry a ani na ziadnom internetovom gameshope v Sk a Cz sa taketo upozornenie nenachadza. Nasiel som ho jedine v shope Ubisoftu (veeeelmi malinkym pismom) a vraj je na obaloch hry, ktora vysla v USA.

Takze ked si clovek raz za cas kupi hru, da za nu 1500,-Sk, aj tak musi pouzit crack, aby si ju mohol zahrat"

Takže bez cracku si asi nezahraješ svoji originální hru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale pokuď si jí ani nemůžeš nainstalovat, budeš jí muset reklamovat a pak sehnat snad na P2P, já se asi smíchy picnu :lol: :lol: :lol:

xaverius
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xaverius » 13 led 2008 22:30

Budiz,dejme tomu ze by to byla ta ochrana,jenze kdyz ji nenainstaluju,tak ji ani nekreknu,cert vem farcry a colina,byli levny 150/ks,ale horsi je,ze sem si koupil NFS Carbon za 1499 a na h.....!at koukam jak koukam,na obalu nic nepisou o ochranach,akorad o ochrane znamky EA.
Pokud to dobre vse chapu,koupi-li si clovek hru s "ochranou",musi preinstalovat OS a pak honem hru....?Pak by to melo slapat,samozrejme pouze teoreticky.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 13 led 2008 22:35

Podívej se jestli nemáš nějaký konflikt v ovládacích panelech. Případně zda se ti nepřehřívá řadič disků, mě to taky zlobilo musel sem přidat ventilátor...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

xaverius
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xaverius » 14 led 2008 19:49

Radice sou v poho,bez konfliktu a bez prehrivani.Tak me napadlo,nemohlo by to byt grafikou?Mam atinu 1550 a integrovanou sem taky zkousel (1300). :oops:

xaverius
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xaverius » 15 led 2008 21:07

Tak koukam,ze mi nikdo neporadi..... :|
Dneska sem vymenil i datovy kabel,stary placaty za novy kulaty,stale stejny problem.Pravda je,ze jsem se dostal na 45% instalace,driv me to pres 31 nepustilo.

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 15 led 2008 21:40

A co to odnést do servisu :wink:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 led 2008 22:18

Doporučuji otestovat paměti programem Memtest. Nic to nestojí jen chvíli času. Že jsou paměti nové, neznamená, že nemohou být chybné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Občasné problémy s PC
    od Qinter » 28 črc 2024 11:09 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    8
    6349
    od Qinter Zobrazit poslední příspěvek
    28 črc 2024 12:26
  • Problémy s hw a sw lenovo
    od helpmeboys » 12 zář 2024 10:15 » v Problémy s hardwarem
    6
    2971
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    12 zář 2024 10:53
  • Problémy s prehliadačom
    od andrej71 » 26 bře 2025 22:07 » v Problémy s hardwarem
    0
    1918
    od andrej71 Zobrazit poslední příspěvek
    26 bře 2025 22:07
  • BSOD po instalaci 24H2 Windows 11
    od AngelikaB » 24 bře 2025 18:53 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    8
    7935
    od kellne Zobrazit poslední příspěvek
    02 kvě 2025 20:59
  • Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
    od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8...
    7
    4037
    od MonikaVavrova Zobrazit poslední příspěvek
    11 dub 2025 11:07

Zpět na “Vše ostatní (sw)”