Obnova systemu
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obnova systemu
Rad bych se zeptal, jestli neznate nejaky program,ktery by nahradil/ma stejnou funkcnost,jako obnova systemu v XP.Drive jsme narazil na Goback od Symantecu,ten mi naprosto vyhovoval(bootoval pred spustenim OS,obnova systemu byla opravdu dukladna,rekl bych mnohem dukladnejsi a spolehlivejsi nez v XP,kde mi ta obnova prijde mnohdy spis tak "napul").Problem je ze se tento program jiz nevydava jako samostany produkt,ale jako soucast Systemworks.A ja ten to kompletni balicek nepotrebuji(az na Ghosta a Goback programy od Symantecu nemusim,mam s nimi sve zkusenosti).Krom toho mi tento program sel nainstalovat jen ve verzi 2006,ve verzi 2007 uz ne(nejaky error,na ktery meli opravny tool,ale u me nezabral).Ale ve verzi 2007 to vypadalo,ze jde v ramci baliku nainstalovat samostatne,kdezto v 2006 se museli nainstalovat zakladni programy(cleaner apod).Zkousel sjem se divat na netu,ale zatim jsem jen narazil na rpogramy pracujici s image(acronics apod),pripadne na nejake zalohovaci programy.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Na kompletní zálohu-hy a obnovi systému doporučuj
Acronis® True Image Home® version 10.0
zde je popis produktu:
http://www.fotografovani.cz/art/forec_s ... image.html
Používám ho velmi často a nemám sebemenší problém se zálohamy a obnovou systému.
Pokud budeš chtít,rád vysvětlím stručný postup záloh a obnov systému.

Acronis® True Image Home® version 10.0
zde je popis produktu:
http://www.fotografovani.cz/art/forec_s ... image.html
Používám ho velmi často a nemám sebemenší problém se zálohamy a obnovou systému.
Pokud budeš chtít,rád vysvětlím stručný postup záloh a obnov systému.

► Zobrazit spoiler
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten ted zkousim,je super,ale nema ,neboaspon o ni nvm ,srovnatelnou funkci jako je obnova systemu,samozrejme jako nahrada se da pouzit image disku(systemu),ale to bych bral az jako posledni moznost,obnova systemu funguje na trochu jinem principu.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Magnat píše:Ten ted zkousim,je super,ale nema ,neboaspon o ni nvm ,srovnatelnou funkci jako je obnova systemu,samozrejme jako nahrada se da pouzit image disku(systemu),ale to bych bral az jako posledni moznost,obnova systemu funguje na trochu jinem principu.
Chtěl jsem tím naznačit,že toto je mnohem lepší způsob,než nějaká obnova od microsoftu,nainstaluješ čisté windows,upravíš si je podle svého a uděláš zálohu krásně čistého a bezchybného systému a pokud tam něco doinstaluješ,tak to můžeš přidat k té původní první záloze a je to naprosto dokonalá prácička.

► Zobrazit spoiler
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To ano,ale to neni mnohdy potreba a krom toho nedelam kazdy den zalohu celeho disku (muj system ma necelych 7 giga,image zabira 2,3 pri normalni kompresi).Kdezto treba jiz zmineny Goback proste dela i nekolik zaloh denne(a tyka se to jen ovladacu,nastaveni apod,takze kdyz se ti pokazi instalace,ktera nejde opravit preinstalovanim,bezproblemu napravi) jako Obnova v XP.Jenze jak jsme jiz rikal,uz nekolikrat jsme obnovu Oken pouzil,treba dnes :),a nejake veci navrati do patricneho stavu,ale nektere zustanou,,coz mi dnes nevadilo,ale treba pri napadeni virem,poskozeni nejakych knihoven atd,ti to nenapravi proste vse a je to tim padem naprd,dezto ten goback me uz mnohokrat zachranil.
I kdyz toto by mohla resit i ta rozdilova zaloha...
I kdyz toto by mohla resit i ta rozdilova zaloha...
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak ted to presne delam tak,ze mam udelanou zalohu prirustkovou,ktera se udela jednou za den pri startu OS,take jsem si nastavil,ze muzes naloudovat true image pred OS bez boot cd(take dobra utilita).Veskery img se mi ukladaji do secure zone,jedine co mi zatim neda spat,co se stane az se naplni kapacita tohoto skryteho disku,protoze nejde menit jiz jeho velikost(ani nvm jak ho v tru image pripadne odstranit),krom toho bych byl rad kdyby se treba pak zacali delat zase nove rpirustky?Nvte jak to je?
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3177
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 10:02
-
-
- 1
- 2420
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7211
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”