Zdravím opět s asi finálním problémem-chlazení,
na základě recenzí jsem se rozhodl pro skříň Fractal Design Define S, má sestava obsahuje GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING, Intel Core i5-6600K chlazený Noctua NH-D14 a EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply 750W. Zbytek asi nehraje velkou roli (klasicky SSD, HDD, DVD po jednom kuse).
Jak by jste osadili krabici větráky Fractal Design Dynamic GP-14? (Parametry mají pěkné a když už tam budou dva, tak asi u nich zůstanu)
Osobně si myslím, že negative pressure systém by byl pro takovou sestavu lepší (ale zajímají mě názory), takže:
intake-přidal bych jeden dopředu, umístil jeden do horní a jeden do dolní pozice (má smysl přikoupit další na středovou pozici?)
outtake-nechal bych vzadu a přihodil tři na vrch skříně
=dokoupení 4 větráků.
Vaše názory?
Osazení skříně Fractal Design Define S ventilátory
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Osazení skříně Fractal Design Define S ventilátory
vpředu dole 2 intake, dole na středu 1 intake, vzadu 1 outtake, nahoře 2 outtake - tak jsem to měl v FD R4 a teď v FD XL R2 s komponentami v podpisu, v zátěži všechny Noctua větráky (i cpu a grafika s Morpheusem) max 800rpm i po OC
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
díky-a nevadí teda vyrovnaný in-out? Obecně jsem slyšel názor, že lepší mít nepoměr.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja zase vetsinou ctu, ze by to melo byt vyrovnane 
kazdopadne funguje to a uchladi se to i na nizke otacky, tak nevidim duvod, proc by to nedavalo :)

kazdopadne funguje to a uchladi se to i na nizke otacky, tak nevidim duvod, proc by to nedavalo :)
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Osobne bych to nejdriv zkusil bez pridavnych ventilatoru a az pak je pripadne dokoupil. Preci jen montaz je otazkou minut a dost mozna prijdes na to, ze je vubec nepotrebujes
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
hmm, no ještě to nechám projít hlavou ale v každém případě díky chlapi.
(sorry za pozdní odpověď, byl jsem na víkend mimo net)
(sorry za pozdní odpověď, byl jsem na víkend mimo net)
proč je define s levnější než define r5?
Mají jiné spořádání uvnitř, define R5 má prostě navíc celou konstrukci na disky=vyšší cena.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4510
-
od Jettero
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 22:27