Lenovo AIO A730
Lenovo AIO A730
zdravím všechny odborníky na HW s následujícím dotazem: vlastním Lenovo AIO A730 a rád bych věděl, zda existuje způsob jak k tomuto počítači připojit např. jiné PC nebo NTB tak, aby pro zobrazení používaly 27" display Lenova. Jinak řečeno, ač má Lenovo poměrně dobrou grafickou kartu, přeci jen na "herní pecky" nestačí. Myšlenka je taková, zda bych display Lenova mohl použít dočasně pro připojení např. stolního PC s výkonnou grafickou kartou na hraní her.
Re: Lenovo AIO A730
Je to napsane v manualu.
Nektere modely maji HDMI vstup. Pokud je tam 2x HDMI, tak ten vlevo by mel byt vstup.
Nektere modely maji HDMI vstup. Pokud je tam 2x HDMI, tak ten vlevo by mel byt vstup.
Je mi líto, ale v manuálu jsem žádný návod na takové propojení nenašel, proto jsem dotaz vložil sem s nadějí, že to někdo bude vědět. Ano vstup HDMI tam mám. Znamená to tedy, že stačí propojit ty dva počítače HDMI kabelem a bude to fungovat? Nebo musím ještě udělat nějaká nastavení v systému (oba počítače jsou na WIN 8.1)? Omlouvám se, ale bohužel zatím netuším jak funguje spojení hardwarů přes HDMI port. Chtěl jsem jít nejprve cestou zkušeností a vědomostí jiných, abych se vyhnul zjištění JDC že "tudy cesta nevede" 

Manual strana 8.
HDMI vstup je tam pouze v pripade, ze je tam zaroven i HDMI vystup (tzn musi tam byt 2x HDMI).
HDMI vstup je tam pouze v pripade, ze je tam zaroven i HDMI vystup (tzn musi tam byt 2x HDMI).
Netuším, do jakého manuálu koukáte Vy, ale v mém manuálu je na straně 8 pohled na počítač z levé a pravé strany a zárověň suše konstatováno, že konektory číslo 3 a 4 jsou HDMI-in a HDMI-out. Jiná zmínka o zapojení, či použití HDMI, kromě toho, že na display je dotyková ploška pro přepínání režimů PC-HDMI-AVI, v celém manuálu není. Mohl byste mi prosím poslat link na ten Váš manuál, popř. na quertinel@gmail.com? Byl bych Vám vděčný.
To je presne ono.
Na zacatku manualu je napsano, ze HDMI vstup je pouze u urcitych modelu. Proto plati, ze pokud je tam 2x HDMI, tak ten levy je vstup a ten pravy vystup. Pokud je tam pouze 1x HDMI, tak je to vystup.
Tedy pokud jsou na tom pocitaci dva HDMI konektory, tak do leveho se zapoji vystup z jineho pocitace a melo by to fungovat.
Na zacatku manualu je napsano, ze HDMI vstup je pouze u urcitych modelu. Proto plati, ze pokud je tam 2x HDMI, tak ten levy je vstup a ten pravy vystup. Pokud je tam pouze 1x HDMI, tak je to vystup.
Tedy pokud jsou na tom pocitaci dva HDMI konektory, tak do leveho se zapoji vystup z jineho pocitace a melo by to fungovat.
Dobrá, vyzkouším to tedy a pak sem dám zprávu pro ostatní, kteří by evtl. hledali totéž.
Ještě pro doplnění: je potřeba něco nastavovat v systémech nebo po propojení kabelem
se všechno „pozná samo“? Vím, že bych asi měl u Lenova zvolit režim HDMI-in dotykem
na display. Jde mi o nějaká další sofistikovanější nastavení ve Woknech.
Ještě pro doplnění: je potřeba něco nastavovat v systémech nebo po propojení kabelem
se všechno „pozná samo“? Vím, že bych asi měl u Lenova zvolit režim HDMI-in dotykem
na display. Jde mi o nějaká další sofistikovanější nastavení ve Woknech.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Windows se nejspíš nastavovat nic nebude, mělo by to fungovat (i) při vyplém Lenovo PC.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
To Martab:
tak to si asi nerozumíme
. To Lenovo nemá samostatný monitor ale intergrovaný. Je to All-in-One.
Myslím si, a asi správně, že display se bez přítomnosti napájecího napětí nerozsvítí. Ale pokud to bude fungovat, byť při zapnutém Lenovu, bylo by to super!!!
tak to si asi nerozumíme

Myslím si, a asi správně, že display se bez přítomnosti napájecího napětí nerozsvítí. Ale pokud to bude fungovat, byť při zapnutém Lenovu, bylo by to super!!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 2831
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
01 dub 2025 18:44
-
- 6
- 2987
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 11
- 3869
-
od matty
08 říj 2024 12:23
-
- 2
- 3030
-
od helpmeboys
12 zář 2024 20:16
-
-
Upgrade RAM a SSD na Lenovo V330-15IKB Příloha(y)
od Arha » 17 črc 2024 11:03 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2484
-
od zeus
17 črc 2024 17:47
-