ahoj,
prosím o radu. Ještě nemám komplet info, ale zjistím. Kamošovi naskočili na ntb Lenovo (zjistím) pruhy, takový fialový, shora dolů.
Vypadá to podobně jako toto http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?t=4820
Je to grafika v čoudu? Pokud ano, je možné na ntb cca 3 roky starý sehnat jiný procesor s int grafikou? (což předpokládám že tam je) Je tam nějaká i5...
Díky
Honza
Grafika v háji?
Re: Grafika v háji?
Vadnou grafiku v procesoru ktera by delala tohle jsem jeste nevidel, ale videl jsem hodne Lenov s ATI/AMD grafikou ktere se chovaly presne takto.
Zavada, kdy se upece GPU totiz u grafiky integrovane v procesoru nemuze nastat, pokud je procesor v socketu, coz u tehle notebooku je v naproste vetsine pripadu.
Chtelo by to zjistit co to je za notebook.
Zavada, kdy se upece GPU totiz u grafiky integrovane v procesoru nemuze nastat, pokud je procesor v socketu, coz u tehle notebooku je v naproste vetsine pripadu.
Chtelo by to zjistit co to je za notebook.
díval jsem se tam, a byl tam nějaký intel i5...zjistím
Kdyz se hybe displejem, meni se ty pruhy?
ne..jen když sem s tím pracoval (spustil program bo tak), tak se měnil odstín té fialové tak nějak, ale jak se to ustálilo a nic nedělalo, tak byla barva stejná...ty pruhy nelítaly že by byl špatnej kontakt nebo tak.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle se mi delo pri taktování (stolní amd grafiky)
no ale on tam má intel, viz výše...
no nakonec zjistil že to má ještě v záruce, takže je na reklamaci. sem zvědavej na vyjádření...tak to tu asi můžete zamčít.
no nakonec zjistil že to má ještě v záruce, takže je na reklamaci. sem zvědavej na vyjádření...tak to tu asi můžete zamčít.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3334
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1931
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14767
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5282
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”