Zdravim, jiz nejakou dobu me zlobi vysoke vyuziti procesoru (dosahuje az 100%) a nevim si s tim rady. Prvni jsem zavital do sekce HJT -http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=164673, kde mi s tim pomohli a problem se vyrazne zlepsil, ovsem i tak mi to furt obcas skace, a tak me odkazali do tehle sekce. Od te doby mi prijde, ze se to zhorsuje.
Any ideas?
Velké využití procesoru Vyřešeno
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Velké využití procesoru
Zkontroluj spuštěné procesy a podívej se jaký to nejvíc vytěžuje..
Steam - 25
Firefox - Jak kdy. Kdyz nic nedelam, tak mam nejakych 12, ale kdyz si treba pustim video, tak to skace na 64.
Firefox - Jak kdy. Kdyz nic nedelam, tak mam nejakych 12, ale kdyz si treba pustim video, tak to skace na 64.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus používat jinej prohlížeč a když nehraješ tak steam vypínat.. mně aktuálně taky steam vytěžuje nejvíc procesor
Dobry, ale problem je ten, ze se mi sekaj i hry. Napr. ted jsem hral Brawlhallu a sekalo se mi to docela dost. Jinej prohlizec jsem zkousel, uplne stejny.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A sestava je jaká?
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 650 1GB
Pevný disk: ST500DM002-1BD142 ATA Device (465 GB, IDE)
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30GHz, 3300 MHz - 4jadro
RAM: 8GB
Abych tedy upresnil, co to vlastne mam za problem. Zacalo to zhruba pred tremi tydny. FPS drop ve hrach, sekaji se mi videa v prohlizeci a i samotny prohlizec je zpomaleny.
Pevný disk: ST500DM002-1BD142 ATA Device (465 GB, IDE)
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30GHz, 3300 MHz - 4jadro
RAM: 8GB
Abych tedy upresnil, co to vlastne mam za problem. Zacalo to zhruba pred tremi tydny. FPS drop ve hrach, sekaji se mi videa v prohlizeci a i samotny prohlizec je zpomaleny.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus přeinstalovat systém.. to je asi to nejlehčí co ti mohu poradit..
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Neinstaluješ tam pořád nějaké warez ? Protože tohle vypadá, že ti navštívení HJ sekce sice pomohlo, ale buď to tam máš stále a nebo znovu...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Cas od casu si stahnem s kamosem nejakou hru, kdyz mame chut neco vyzkouset, ale to by nejspis delalo i jemu. Jinak warez nevedu.
Na to jak dlouho to resis bych proste preinstaloval win a resil pridadne dal. http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu ... 40+3.30GHz cpu neni zadne odpad, mas dost ram, takze by to nemelo delat, pokud jde o win+soft na pozadi a normalni veci jako je prohlizec, office, videa, .... Dal jses proste limitovane vykonem cpu co se tyce veci jako je prace s videem, hrani her je drviv o grafice.
Driv jsem mnel vsechno krom ovladacu warez a tohle se mne nedelo, warez je o zdroji, takze nehat primo z ulozto jen tak. Dal je to o tom ze nesmis mit na pc kazdou chujovinu.
Podle mne na zabezpeceni treba eset + nejake antispy, dal je to o tom netahat jen tak z ulozist, neotvirat prilohy neznamejch mailu a nechtet kazdou chujovinu. Tomu ze se ti na pc usadi nejake cookie co te sleduje dnes tezko zabranis.
Driv jsem mnel vsechno krom ovladacu warez a tohle se mne nedelo, warez je o zdroji, takze nehat primo z ulozto jen tak. Dal je to o tom ze nesmis mit na pc kazdou chujovinu.
Podle mne na zabezpeceni treba eset + nejake antispy, dal je to o tom netahat jen tak z ulozist, neotvirat prilohy neznamejch mailu a nechtet kazdou chujovinu. Tomu ze se ti na pc usadi nejake cookie co te sleduje dnes tezko zabranis.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Re: Velké využití procesoru Vyřešeno
No jo, kdyz ja neodolal "hot lesbian show in your area". 
Hadam tedy, ze preinstalovani winu je nevyhnutelne. S timhle nemam zadne zkusenosti, tak jsem se tomu chtel vyhnout, ale nekdy k tomu muselo dojit.
Dekuji za pomoc, uzaviram.

Hadam tedy, ze preinstalovani winu je nevyhnutelne. S timhle nemam zadne zkusenosti, tak jsem se tomu chtel vyhnout, ale nekdy k tomu muselo dojit.
Dekuji za pomoc, uzaviram.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3738
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek