Postavil bych to na socketu 2011v3
Grafiku určitě 980 Ti
Pořádnou bednu
16 GB ram stačí
a hlavně nekupovat už něco složené a nechat si složit ! Mě PC v CZC složili pěkně i s vyvázáním kabelů

X píše:A myslíš si, že počítačové operace se dějí ve vzduchoprázdnu nebo snad na pomalém harddisku?
X píše:Nechci tu šířit OT takže naposledy: jestli jsi četl dobře psal jsem o potřebě myslet na budoucnost a čím dál větší spotřebě prostředků, nebo jsi snad několik posledních desetiletí byl v komátu a myslíš si - jako kdysi MS - že ti bude kdykoli stačit max 1 MB RAM a nikdy nebudeš potřebovat více? To že jsi spojil šifrování (psal jsem, že je náročné a žere prostředky) a RAM je jen manipulace (demagogie), nebo nějaký zkrat ... trvám na tom, že PC se musí skládat s ohledem na možné požadavky v budoucnu, ne na tom, co stačí nyní.
X píše:Až to bude možné, tak můj PC bude mít aspoň 5 TB "RAM", protože se RAM bude používat i jako harddisk (po vypnutí bude zachovávat obsah, bez napájení). Jediné co neumím určit je, kdy to bude ...
A proto to bude nejlepší postavit na Haswellu-E, když jsou na něj peníze.Kadlec6565 píše:Ano na natáčení videíí také. Hlavně používám Photoshop a dost Sony vegas a After effects tak to aby taky šlo
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Kogaku a 32 hostů