Takže... zakoupena ta a4tech b120, bohužel vadný kus. Vyměnil jsem ji narychlo - protože nebyla na skladě - z ruky do ruky na pobočce Alzy za ConnectIT Battle keayboard.. pánové, 7XX za tu klávesnici - za 350 by to bylo moc. Takový kus příšerného plastu jste ještě nezažili. Ta B120 byla tak neskutečně kvalitnější, že se to nedá popsat, jak zpracováním, tak pocitem a odezvou kláves, jakožto i rozvržením. Na téhle prasárně je všechno zle, jediné co je na ní použitelné je výrazné zelené podsvícení a klíčenka ( pro WoWkaře možná SW na makra) ... Takže ji zkusím poslat na výměnu za jinou B120, nebo ji prodám a tu B120 si prostě koupím..nebo ještě je možnost change klávesnice s bratrem, kterému jsem koupil set A4tech Q1100.. (viz. za celý set kvalitní klávesnice a myšky chcou 700. Jediná nevýhoda té A4tech klávesnice je podsvícení, které nemá, jen ozdobné na panelech na boku. Ale jinak 100 a 1)
Dodatečně přidáno po 4 minutách 37 vteřinách:Jinak tak ConnectIT myška mě neštvala tím, že by byla ,,špatná" , ale sama se občas odpojovala a tak.. prostě odfláknutá

Narozdíl od té Battle klávesnice má ale alespoň odpovídající cenu.. jen tak pro případ jsem si přehodil na tu Q1100 kb, a jaj.. to je nááádhera

PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3