Šumění ve sluchátkách. Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Šumění ve sluchátkách.
Ahoj. Před několika dny jsem si koupil sluchátka, které bohužel šuměla. Jednalo se o HyperX Cloud II. Napsal jsem pří Kingstnu jestli mi nějak neporadí. Řekli ať si je nechám vyměnit. Tak jsem si přivezl druhá domů. Zapojil a šuměla taky. Zkusil jsem je i na jiném PC a tam taky šuměla. Na obou PC byla integrovaná zvukovka a tak mě napadlo jestli to není právě tím. Myslíte, že by koupě nové kvalitní zvukovky tento problém vyřešila? Popřípadě mi i nějakou doporučit. Díky.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Šumění ve sluchátkách.
Pochybuju, že by to bylo integrovanou zvukovkou.. celý život používám jen integrované zvukovky a žádný takový problém jsem neměl..
Nemá tam kingston na to třeba nějaké ovladače? Popř. zkus stáhnout nějakej realtek ovladač.
Nemá tam kingston na to třeba nějaké ovladače? Popř. zkus stáhnout nějakej realtek ovladač.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Od realteku mám vše aktuální a kingston nemá pro tyto sluchátka ovladač. Zkusím koupit lepší zvukovou kartu.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To ti je k ničemu.. 90% lidí používá integrovanou.. myslíš si, že pro integrovanou zvukovku se nepřizpůsobí ? ..
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Šumění ve sluchátkách. Vyřešeno
Pokračuj v původním tématu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5779
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32