Zdravím,
spadl mi plyn z police a prostě nevím jak mi udělal na mojí milovaný skříni toto http://imageshack.cz/image/wBg
To sklo je vyžraný a chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakým CZ dodavately techto skel nebo tak něco. Já jsem googlil a našel jsem jednoho prodejce v US..
Bočnice k NZXT source 340
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bočnice k NZXT source 340
Prostě výroba plexi. Podle té bočnice by ti měli udělat nové.
Každopádně si tím i polepšíš, protože NZXT plexi jdou poškrábat i při utírání prachu.
Každopádně si tím i polepšíš, protože NZXT plexi jdou poškrábat i při utírání prachu.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Už v pohodě s děda mi půjčí diamantovou řezačku a hodím si tam krásný kousek skla :)
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mě to vypadá hustě
Chtělo by to ještě víc vyžrat a bude to luxus 

Já jsem spíš typ, co má rád čistej design. Poroto jsem si koupil NZXT. Stejný to je s mobilem Sony <3 

- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mám stejnou skříň a kupoval jsem jí kvůli té čistotě designu
Tohle by se mi taky nelíbilo

PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
S tím sklem by mohlo nastat ještě víc malérů, radši si kup kousek plexi a vyřízni si z něj novou bočnici (bude to přeci jenom bezpečnější)
Děkuju za vaše názory a rady. 

CO by se mohlo stát se sklem? Neplánuji tam dát nějaký porcelán, co se rozbije hned jak se do něj ťukne :)
Tak kdyby ti to takle spadlo na sklo, už bys měl všude střepy, mohlo by třeba poškodit komponenty, když ho budeš řezat, vznikne ostrá hrana o kterou se během lepení můžeš říznout. Dělej si jak chceš, ostatně je to tvoje case, jen říkám, co by se mohlo přihodit.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Jako to jo.. To jsem taky trošku vysranej. Ale mám slíbený kousek tvrzeného skla od jednoho chalana, tak by to mělo být v pohodě. :)