Zdravím vás,
sháním nějakej prográmek, kterým bych mohl upravit, kolik procent zatížení cpu může mít maximanlne nejakej program. Konkretne mi jde o Chessmastera 10th, ktery mi neustale zere 100 % cpu (aniz hraju hru-staci jen menu, akademie apod.) a muj chudera PC se tavi a skuci. Je to pro Windows XP. Je mi divny, ze se tim net nehemzi, prijde mi to docela uzitecny, ale mozna spatne hledam...
Diky!
program na manuální snížení zátěže cpu
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Manuální = ruční, trochu to v tomto kontextu vypadá divně, jako hardwarové snížení zatížení cpu. Zkusil bych toto, ale nevím jestli pomůže:
Process Tamer 2.02.01 FW 1,4MB tray utilita, která nastavuje prioritu jednotlivých procesů.exe
A možná nejdříve toto:
TaskInfo2002 4.0.0.51-info o náročnosti jednotlivých programů.zip
Třeba zjistíš, že ti vytěžuje cpu nějaký vir ...
Process Tamer 2.02.01 FW 1,4MB tray utilita, která nastavuje prioritu jednotlivých procesů.exe
A možná nejdříve toto:
TaskInfo2002 4.0.0.51-info o náročnosti jednotlivých programů.zip
Třeba zjistíš, že ti vytěžuje cpu nějaký vir ...
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
diky!
[quote="Baron Prášil"]jenom doplním-otestuj systém antivirem který vlastníš nebo stáhni trial Nodu a proskenuj s ním.
případně je též možné nechat si zkontrolovat log z diagnostického programu Hijackthis k němuž
najdeš návod v podpise mém.log vytvořený pošli sem na fórum do sekce [b]Hijackthis[/b][/quote]
nemyslim si, ze by to bylo virem, ale zkusim to projet. Ale copak neni program na prideleni max. zateze procesoru? Nejde o prioritu procesu, kdyz totiz nedelam nic jinyho, tak mi to ten chessmaster neomezi, jelikoz ho nema co predbehnout v ty priorite...
Dela mi to uz dyl takze Bobby v tom nebude...
případně je též možné nechat si zkontrolovat log z diagnostického programu Hijackthis k němuž
najdeš návod v podpise mém.log vytvořený pošli sem na fórum do sekce [b]Hijackthis[/b][/quote]
nemyslim si, ze by to bylo virem, ale zkusim to projet. Ale copak neni program na prideleni max. zateze procesoru? Nejde o prioritu procesu, kdyz totiz nedelam nic jinyho, tak mi to ten chessmaster neomezi, jelikoz ho nema co predbehnout v ty priorite...
Dela mi to uz dyl takze Bobby v tom nebude...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 5870
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
23 dub 2025 12:57
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4501
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5738
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3367
-
od RostislavC