Podozrenie na vírus
Podozrenie na vírus
Zdravím. Začal som podozrievať prítomnosť nezvaného prvku v mojom počítači-zrejme to bude vírus. Povedzme to tak, niečo som stiahol z internetu (neviem či je to príčina) a potom som potreboval nainštalovať UbisoftGL, zapol som .exe ale nenainštalovalo to, pretože to písalo že už je novšia verzia v PC, aj napriek tomu že som úplne odinštaloval všetky predchadzájuce. Chcel som všetky súčasti vymazať cez regedit, lenže po kliknutí na regedit.exe daný program neotvorilo. Tak som pre istotu skúsil zapnúť iný program .exe(hru) a ani tú nezaplo. Potom som chcel sem na stránku sem rovno hodiť log z Hijack-u ale ani ten mi neotvorilo. Neviem možno to nieje vírus, preto prosím o radu vás. Dakujem vopred :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Podozrenie na vírus
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
No ved som hovoril že mi HJT neide otvoriť, už som log chcel postunť sem... neviem čim to je...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jak nejde otevřít? Program Hijackthis nejde spustit? Zkus v nouz. režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Ok už som to otvoril, hodil som aj log do tej sekcie
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”