Chrome extension Vyřešeno
Chrome extension Vyřešeno
Zdravím.Na FB mi vyskočilo upozornění od spolužáka kde mě označil na videu. Při pokusu o zhlédnutí videa jsem klikl na přidat rozšíření (viz screen). Chci rozšíření odendat ale když jdu do nastavení a kliknu na položku rozžíření vyskočí okno s rozšířeními ale ihned se vypne. Neví někdo co s tím??
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chrome extension
Viděl jsi odkaz té stránky?
Nenapadlo tě, že to nemá s FB nic společného?
Že jsi tomu rozšíření umožnil měnit a číst všechno, co je na webu? Samozřejmě všechny údaje.
Jdi do hijackthis.
Nenapadlo tě, že to nemá s FB nic společného?
Že jsi tomu rozšíření umožnil měnit a číst všechno, co je na webu? Samozřejmě všechny údaje.
Jdi do hijackthis.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Off Topic
rozšíření merry christmas, může číst a měnit všechna data na navštívených webech - "jsem klikl na přidat" 
kdyby blbost nadnášela, tak vojtoun objeví hranice vesmíru
tohle fakt neni normální 

kdyby blbost nadnášela, tak vojtoun objeví hranice vesmíru

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
No jo. Já vím. Jsem idiot. Proste driv konam nez myslim
Nastesti jsem to uz vyresil

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A začni měnit hesla, haha.
Sestava v profilu.
Taky jsem na to omylem klikl , vyškočilo mi to v upozornění , ale naštěstí mě eset zastavil 

Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
No jelikoz na NTB moc uctu nemam stacilo zmenit 3 hesla ty posmevačku. Navic mi pred chvili hodil antivir upozorneni ze to bylo celou dobu blokly 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to jsi měl aspoň štěstí. Zajímavý, že se ozval až teď
.
Můžeš uzavřít fajfkou.

Můžeš uzavřít fajfkou.
Sestava v profilu.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”