Zdravím,
mám dlouhodobější problém. Na tomhle PC - sestavu z podpisu - nejde ŽÁDNÝ mikrofon (ozkoušeny různé headsety, které jinde fungují). Dlouho jsem to ani nezkoušel, takže mohu s jistotou říct jen to, že když byl PC nový (skoro 3 roky), tak fungoval. Nefunguje ani po čisté instalaci (ovladače jsem samozřejmě zkoušel taky). Při zesílení nahrává akorát šum, nahrává také zvuky z Windows (oznámení, chybová hlášení, ostatní ne). Před jistou dobou se mi podařilo docílit toho, že nahrával také velice slabě a nekvalitně můj hlas, ale to zase samo od sebe přestalo a nevím, jak jsem to udělal. Mám podezření, že zvukovka v desce je v loji, tak jsem na ověření koupil http://www.ebay.com/itm/231459009654?_t ... EBIDX%3AIT , kterou jsem ale musel oříznout (část s modrým jackem, to by vadit nemělo, ne?), abych ji vůbec nacpal do mATX desky, a nejdou nainstalovat ovladače - "Nebyl nalezen žádný podporovaný hardware". Koupil jsem tedy tohle http://www.ebay.com/itm/181802779270?_t ... EBIDX%3AIT , kde sice jde zvuk, ale mikrofon nenahrává absolutně nic.
Deska je v záruce do února, ale reklamace se mi moc nezamlouvá, protože desky s LGA1155 seženu v obchodě jen nějaké otřesné H61 ASRocky a B75 pak už jen v bazaru. Mám taky OEM Windows (ale při reklamaci desky o ně snad nepřijdu?).
Díky za rady.
Nefunkční mikrofon Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkční mikrofon
Co napsat to nejzákladnější?Verze OS-správce zařízení a zařízení pro záznam v pořádku a to nejdůležitější co nasat programy ve kterých zkoušíš zvuk nahrávat?
Pardon, Win 10 Home, ale nefungovalo to ani na Sedmičkách. Ve Správci zařízení a zařízeních to vypadá takhle. Nevím, co s tím Vstupem, ale nejde to ani v zadním panelu.
(to s vykřičníkem je ta PCI zvukovka)
Nefunguje to ani při normálním testu v Zařízeních pro záznam, nahrává to akorát šum nebo nic i na Skypu, v Audacity a různých in-game voice chatech (CS:GO, TF2, Portal...)
(to s vykřičníkem je ta PCI zvukovka)
Nefunguje to ani při normálním testu v Zařízeních pro záznam, nahrává to akorát šum nebo nic i na Skypu, v Audacity a různých in-game voice chatech (CS:GO, TF2, Portal...)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro tu co máš ve správci zařízení tak doinstaluj ovladač a zbytek nastav v ovladači realteku.A ten doufám máš z webu výrobce základní desky.
Jo, mám ho z webu MSI. Pro tu PCI zvukovku ovladače nainstalovat nemůžu.
second32 píše:kterou jsem ale musel oříznout (část s modrým jackem, to by vadit nemělo, ne?), abych ji vůbec nacpal do mATX desky, a nejdou nainstalovat ovladače - "Nebyl nalezen žádný podporovaný hardware".
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A to ten ovladač aktualizuješ přes správce zařízení nebo má svůj vlastní a instaluješ v režimu kompability?Pokud přes správce zařízení tak musí být spuštěno windows update.
Ovladač je k tomu na CD, režim kompatibility nepomohl. -
Přes Správce zařízení se to nedá.
Přes Správce zařízení se to nedá.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přes Správce zařízení se to nedá-a proč by nenechalo?Nechá se jak přes update tak můžeš nastavit ovladač z cd.A když režim kompability tak vyzkoušej xp sp2.
Maximálně vyzkoušej zvukovku v jiném pc jestli je doopravdy funkční nebo jestli jsi ji úpravou poslal do křemíkového nebe.
Maximálně vyzkoušej zvukovku v jiném pc jestli je doopravdy funkční nebo jestli jsi ji úpravou poslal do křemíkového nebe.
Ať už dám přes Update, přes Správce zařízení - vyhledat na netu nebo z CD, nenajde to nic. Kompatibilitu na XP SP 2 jsem zkoušel. Je mi celkem jedno, jestli jsem úpravou poslal do kytek čínskej šmejd za stovku - bez úpravy bych ji tam ani nedal. Spíš by mě potěšilo, kdyby to šlo na tý integrovaný.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak v tom případě nejdřív ten čínskej zázrak vyndej(při vypnutém pc) a nastav správně ovladač realteku.
No dobře, ale jak je to správně. S dělal už všechno možné.
Takhle je to teď nastavené.
Takhle je to teď nastavené.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Realtek nemám tak nevím všechno jeho nastavení.Podle barvy je funkční přední panel nebo i zadní?Repro funguje bez problémů?Hlasitost nahrávání i přehrávání dej tak na 70% a vyzkoušej udělat test.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 8
- 5503
-
od Baggy