Článek2 - opravy a zařazení.

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Článek2 - opravy a zařazení.

Příspěvekod Jan Pašek » 20 led 2008 15:07

Z toho co zbylo z minulého článku sem upekl článek další.
Warez_pohled_z_druhe_strany_-_co_se_vam_muze_stat.doc
Opět poprosím o pravopisnou a slohovou korektůru. Vzhledem k tomu jak je to stručné myslím že po opravách to půjde rovnou pověsit bez toho aby se to vracelo ke mě. Jen si sami rozhodněte do které sekce jestli FAQ nebo jen do sekce oKo.
Všem zúčastněným mnohokrát děkuji.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 led 2008 15:56

V článku z posledního odkazu je ovšem nepřesnost. I když se snaží MS tvrdit, že když je to v licenčním ujednání, že kontrola proběhne bez uživatelova vědomí a tím prý je pořádku, je to protizákonné. Jsou to vlastně praktiky virů a spyware, ty dělají činnost bez našeho vědomí.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 20 led 2008 16:49

Děkuji mephistovi článek s korekturou korektně dorazil.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”