Tiskárna tiskne v pruzích
Tiskárna tiskne v pruzích
Ahoj, dnes jsem si chtěl vytisknout vánoční přáníčka na foto papír, ale výsledek byl takový, že se na obrázku objevují asi 1 cm pruhy... Jedná se o HP Photosmart b010. V možnostech tiskárny jsem dával vyčistit tiskové hlavy, ale nepomohlo to. Ještě jsem zkusil otevřít kryt a tam byly některé z těch bílých válečků špinavé od barvy, tak jsem se to snažil vyčistit co to šlo, ale pořád tiskne pruhy... Co mám ještě dělat? Díky
-
- Pohlaví:
Re: Tiskárna tiskne v pruzích
Možná by bylo lépe, kdybys vyfotil ten vytisknutý obrázek.
Tady je vzorek:
-
- Pohlaví:
Tiskne takhle i na obyčejný papír?
Zkus nejdříve černobílý obrázek, pak jednotlivě v barvách CMY, možná to dělá jen jedna cartridge.
Zkus nejdříve černobílý obrázek, pak jednotlivě v barvách CMY, možná to dělá jen jedna cartridge.
Ještě ukázka vnitřku tiskárny, zdá se mi, že je tam vylitá barva nebo jestli to je normální...
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bojím se, že jsou již v háji tiskové hlavy.
Přesně toto jsme měli u HP OfficeJet 8000, nejdříve byla špatná hlava která byla společná pro červenou a modrou. Koupili jsme novou, po asi týdnu to začalo zase. Pak jsem zjistil, že v místě kde parkuje vozíček to máme ve stejném stavu (tam se i čistí hlavy). Proto jsem velmi opatrně vše vyčistil a pořád pruhy. Proto jsme nakonec koupili novou tiskárnu :-/
Pokud lze u tohoto typu tiskárny vyjmout tisková hlava, tak ji vyjmout, jemně očistit lihem a tkaninou co nepouští chlup. Poté nejlépe tiskovou hlavu propláchnout lihem pomocí injekční stříkačky a kousku hadičky (hadička co je k rybičkám k filtru, šla mi nasadit na hlavu). A lihem a hadříkem očistit i to místo kde parkuje tisková hlava.
Přesně toto jsme měli u HP OfficeJet 8000, nejdříve byla špatná hlava která byla společná pro červenou a modrou. Koupili jsme novou, po asi týdnu to začalo zase. Pak jsem zjistil, že v místě kde parkuje vozíček to máme ve stejném stavu (tam se i čistí hlavy). Proto jsem velmi opatrně vše vyčistil a pořád pruhy. Proto jsme nakonec koupili novou tiskárnu :-/
Pokud lze u tohoto typu tiskárny vyjmout tisková hlava, tak ji vyjmout, jemně očistit lihem a tkaninou co nepouští chlup. Poté nejlépe tiskovou hlavu propláchnout lihem pomocí injekční stříkačky a kousku hadičky (hadička co je k rybičkám k filtru, šla mi nasadit na hlavu). A lihem a hadříkem očistit i to místo kde parkuje tisková hlava.
Zkoušel jsem černobílý tisk a pruhy tam jsou pořád... Vnitřek tiskárny jsem vyčistil, ale nepomohlo to.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkusil bych:
Pokud lze u tohoto typu tiskárny vyjmout tisková hlava, tak ji vyjmout, jemně očistit lihem a tkaninou co nepouští chlup. Poté nejlépe tiskovou hlavu propláchnout lihem pomocí injekční stříkačky a kousku hadičky (hadička co je k rybičkám k filtru, šla mi nasadit na hlavu).
Pokud lze u tohoto typu tiskárny vyjmout tisková hlava, tak ji vyjmout, jemně očistit lihem a tkaninou co nepouští chlup. Poté nejlépe tiskovou hlavu propláchnout lihem pomocí injekční stříkačky a kousku hadičky (hadička co je k rybičkám k filtru, šla mi nasadit na hlavu).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5017
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4455
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”