Michael850 píše:A z jakého důvodu? Já bych zas nestavěl na Skylaku. Jeho poměr cena/výkon je bídný.
To platí spíš u desky, u ostatních připlácíš za výkon.
Michael850 píše:A z jakého důvodu? Já bych zas nestavěl na Skylaku. Jeho poměr cena/výkon je bídný.
Aha a proto má i7 Skylake ve hrách stejný výkon jako XEON Haswell, přitom je celkově vzato o několik set i tisíc dražší. Tím výkonem - tím myslíš v průměru těch 5 FPS navíc v každé hře? Výkon je u obou SROVNATELNÝ. Na Skylake bych připlácel možná tak jenom kvůli DDR4, jinak nedává smysl.Delfarion píše:Michael850 píše:A z jakého důvodu? Já bych zas nestavěl na Skylaku. Jeho poměr cena/výkon je bídný.
Michael850 píše:Aha a proto má i7 Skylake ve hrách stejný výkon jako XEON Haswell, přitom je celkově vzato o několik set i tisíc dražší. Tím výkonem - tím myslíš v průměru těch 5 FPS navíc v každé hře? Výkon je u obou SROVNATELNÝ. Na Skylake bych připlácel možná tak jenom kvůli DDR4, jinak nedává smysl.Delfarion píše:Michael850 píše:A z jakého důvodu? Já bych zas nestavěl na Skylaku. Jeho poměr cena/výkon je bídný.
iDkcz píše:Sice sto lidí sto chutí, ale kdo umí počítat a není nějakej papaláš zazobanej, nebude stavět na Skylaku.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: DotNetDotCom.org [Bot], Kogaku a 33 hostů