Dobrý den,
mám problém, koupil jsem si od kamarada notebook ale jaksi mi v nem blbne hra: metin2. Prihlasim si postavu do hry, hraju hraju vse ok, jakmile hru minimalizuji a jdu na web,tak se mi metin odhlasi a jsem v prihlasovacim poli. Zkousel jsem to i s kabelem ale je to stejne jako na wifi, pricemz na pc mi hra jede.
Také, při stahování z klientu, tak se mi stáhlo vždy cca 10% a musel jsem stahování refreshnout, protože to jinak přestalo stahovat.
Nechybi mi nejaky program? Dal jsem tovarni nastaveni takze nevim. U kamarada hra jela dobře.
Odkaz na notebook: https://m.alza.cz/toshiba-satellite-l50-a-19n-cern%20y-d485959.htm?kampan=adw1_notebooky_notebooky-tosh%20iba-produkty&gclid=CjwKEAjw3uWuBRD_s-3a8-_h6j0SJAC%20-qgtHRY51BxsSTCNhSI5l7vjjXh4Fg1BcHVVxReq0o8UBSRoCO%20t3w_wcB#alternativy
Mocmoc dekuji.
Při minimalizování hry, mne to po chvíli odhlásí ze servru.
Re: Při minimalizování hry, mne to po chvíli odhlásí ze servru.
Opravdu nevíte? :(
Re: Při minimalizování hry, mne to po chvíli odhlásí ze servru.
Odhlásí tě to, i když tu hru neminimalizuješ a jdeš na net? Jakože jen přepneš na prohlížeč bez minimalizace.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1804
-
od extrem