Tablet Allview H7 od T-Mobile Vyřešeno
Tablet Allview H7 od T-Mobile Vyřešeno
Dobrý večer, mám nový tablet od T-Mobile. Je to Allview H7, čtyřjádro 1,6Ghz atd. Chtěl bych poprosit o radu. Má to operační systém Android 4.4.4. Dělá mi to takovou divnou věc. Když mám základní obrazovku, tedy jakoby pracovní plochu a tablet nepoužívám třeba 1 minutu, jde do spánku, což je správně. Když chci tablet ale vypnout ze spánku, zmáčknu krátce zapínací tlačítko a najede to do jiné obrazovky, nevím jak se to správně nazývá, ale prostě zamknutá obrazovka. Odemknutí mám nastaveno tažením. Tak potáhnu prstem odspoda nahoru. Obrazovka se odemkne, ale najede mi to do vyhledávače. I když mám vypnutý internet. Jde to prosím nějak vypnout, nebo to je tak prostě továrně nastaveno a nejde to přenastavit? Děkuji
Re: Tablet Allview H7 od T-Mobile
Zkus se mrknout v nastavení třeba na to příjdeš :)
SESTAVA 2K16 (Před Upgradem)
MB: MSI A68HM-P33
CPU: AMD Althon x4 860k Kaveri Edition
GPU: ASUS Radeon RX470 OC 4GB
ZDROJ: Seasonic S12 II 30Bronze 520W
RAM: 8 GB
HDD: Seagate Desktop 2TB
PS: Martab je frajer

No to jsem právě prohledal kde co, ale na nic jsem nepřišel. Zkoušel jsem nastavit kde co, ale výsledek nulový.
Ok zkusim se ti na to kouknout na netu
Dodatečně přidáno po 4 minutách 6 vteřinách:
Ty jo někde to v tom nastavení musí být ... zkus se fakt pořádně kouknout ...je možný že jsi to přehlídl nebo jsi na to něpřišel ještě ... a když ani tohle nepomůže tak si stáhni nějaký launcher tnz. aplikaci která ti změní lock screen a celkově menu tím pádem by jsi v té aplikaci měl nastavit i co se ti ukáže po otevření aplikace... zkus třeba Go Launcher :)
Dodatečně přidáno po 4 minutách 6 vteřinách:
Ty jo někde to v tom nastavení musí být ... zkus se fakt pořádně kouknout ...je možný že jsi to přehlídl nebo jsi na to něpřišel ještě ... a když ani tohle nepomůže tak si stáhni nějaký launcher tnz. aplikaci která ti změní lock screen a celkově menu tím pádem by jsi v té aplikaci měl nastavit i co se ti ukáže po otevření aplikace... zkus třeba Go Launcher :)

No já se ptám, moc tomu nerozumím. Tablet mám chvíli, asi měsíc. V nastavení jsem našel nějaký launcher3. To bude tedy ono? Nic s tím ale nejde dělat, ani vymazat, ani přenastavit. Ten program když si někde na netu stáhnu, tak se to tím nastaví? Děkuji
Zkus si stáhnout ten Go Launcher na playi. pak si ho nastavíš jak budeš chtít

Je tam toho spousta, zkusím. Děkuji
Dodatečně přidáno po 1 hodině 24 minutách 48 vteřinách:
Tak jsem zkusil nějaký GO Launcher z obchod plány, ale nepomohlo to. V nouzi jsem zkusil dát obnovení firemních nastavení a zjistil jsem, že to je nějaká služba od google, ale nevím jaká. Prohledal jsem i nastavení google, všechno zbytečné povypínal, no dělá to pořád. Abych to uvedl na pravou míru. Po tom odemknutí obrazovky po spánku mi to asi nenajde na internet, ale do vyhledávání google. Sestra má starší tablet Samsung a té to nedělá. Po odemknutí obrazovky ji to naskočí normálně na hlavní plochu. Tak bych to chtěl i já.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 53 minutách 47 vteřinách:
Tak už to mám vyřešené. Byla to taková prkotina, no hold mojí nezkušeností s tablety.
Když je tablet ve spánku, zmáčknu zapínací tlačítko. Objeví se zamknutá obrazovka. Doteď jsem ji odemykal přejetím prstem zespodu nahoru, dole je taková šipka nahoru. Sestra našla někde na netu návod, jak na to. Na ploše je kolečko asi 15mm s hvězdou uprostřed. Dávno jsem na to zkoušel kliknout, ale nic to nedělá. Jenže jsem si nevšimnul, že po zmáčknutí se objeví nabídka, kam se to má po odemknutí otevřít. Nahoru do vyhledávače, doleva na internet a doprava normálně na plochu. A tam byl asi ten problém. Když jsem přejížděl zespodu nahoru, tak jsem asi aktivoval to otevření do vyhledavače.
Moc děkuji za rady, i když jsem to objevil stejně sám se sestrou.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 24 minutách 48 vteřinách:
Tak jsem zkusil nějaký GO Launcher z obchod plány, ale nepomohlo to. V nouzi jsem zkusil dát obnovení firemních nastavení a zjistil jsem, že to je nějaká služba od google, ale nevím jaká. Prohledal jsem i nastavení google, všechno zbytečné povypínal, no dělá to pořád. Abych to uvedl na pravou míru. Po tom odemknutí obrazovky po spánku mi to asi nenajde na internet, ale do vyhledávání google. Sestra má starší tablet Samsung a té to nedělá. Po odemknutí obrazovky ji to naskočí normálně na hlavní plochu. Tak bych to chtěl i já.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 53 minutách 47 vteřinách:
Tak už to mám vyřešené. Byla to taková prkotina, no hold mojí nezkušeností s tablety.

Když je tablet ve spánku, zmáčknu zapínací tlačítko. Objeví se zamknutá obrazovka. Doteď jsem ji odemykal přejetím prstem zespodu nahoru, dole je taková šipka nahoru. Sestra našla někde na netu návod, jak na to. Na ploše je kolečko asi 15mm s hvězdou uprostřed. Dávno jsem na to zkoušel kliknout, ale nic to nedělá. Jenže jsem si nevšimnul, že po zmáčknutí se objeví nabídka, kam se to má po odemknutí otevřít. Nahoru do vyhledávače, doleva na internet a doprava normálně na plochu. A tam byl asi ten problém. Když jsem přejížděl zespodu nahoru, tak jsem asi aktivoval to otevření do vyhledavače.
Moc děkuji za rady, i když jsem to objevil stejně sám se sestrou.

Ok jsem rád že si na to přišel :) jen bych tě požádal aby si dal toto téma jako vyřešené :)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3196
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
25 říj 2024 15:10
-
- 4
- 5150
-
od buchtik
28 úno 2025 13:11
-
- 3
- 2661
-
od Mety
20 bře 2025 21:12
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4645
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4112
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”